Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

​Forretter

  • Ærtepuré suppe, med ristede kammuslinger
  • Hummersuppe, med jomfruhummerhaler
  • Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme
  • ​Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade
  • ​Laks dampet, med mousseline af lyssej, krebsehaler, trøffel samt skaldyrscreme
  • Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme
  • Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing
  • Havtaskesoufflé med jomfruhummer, anrettet på orangesauce
  • Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter
  • Foie Gras & Andebryst røget, med nøddesalat samt hindbærcremé

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

​Hovedretter

  • ​Duet af vesterhavsfisk, torvets grønt samt hummersauce
  • ​Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky
  • ​Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados,
    ​hertil torvets grønt samt sauce jus
  • ​Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce
  • ​Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé
    Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt
    ​samt bordelaisesauce
  • ​Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce

De anførte saucer er vores forslag – kan naturligvis ændres
​Nye danske kartofler erstatter ovennævnte varianter i sæsonen

​Desserter

  • ​Skovbakkens desserttallerken. ​3 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré​
  • ​Armagnacparfait med mandler & rosiner bagt i marengs, hertil bærpuré
  • ​Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé
  • ​Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is
  • ​Bryllupsislagkage fra Vebbestrup mejeri
  • ​Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste

​Natmad

  • ​​Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
  • ​​Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
  • ​​Ungarsk gullaschsuppe
  • ​​Løgsuppe fransk, med ostebrød
  • ​​Porresuppe, flødelegeret, med bacon
  • Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
    ​urtedressing & hjemmebagt brød
  • ​​Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
  • ​​Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce ​samt rugbrød & rødbeder
  • ​​Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon ​& ristede champignons
  • ​​Tarteletter, med høns i asparges
  • ​​Perlehønesalat, med bacon & druer
  • ​​Hotdogs – byg selv – røde med klassisk tilbehør
  • Hotdogs – byg selv – ristede – med klassisk tilbehør
  • Burger – byg selv – med klassisk tilbehør
  • ​​Chilli Con Carne, med crème fraiche
  • ​​Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat, ​med rugbrød & rødbeder
    * * *
    Tilkøb af sorbet 30,00
    4 retters gourmet 538,00

    ​Som Festarrangement

    (minimum 12 betalende kuverter)

    Vi starter med en velkomstdrink med snaks
    ​Sammensæt selv 4 retter
    ​Herefter er der kaffe
    ​Husets selskabs vine – pilsner og sodavand ad´libitum til retterne
    ​​I tidsrummet 18,00 til 24,00 ​
    Kuvertpris
    Skovbakken kr 775,00
    Agerskellet/Landgangen kr 675,00

    ​Som Heldagsarrangement

    (minimum 30 betalende kuverter)

    Vi Starter med en velkomstdrink med snaks
    ​Sammensæt selv en buffet
    ​Herefter er der kaffe og til afslutning bydes der på natmad
    ​Husets selskabs vine – pilsner – sodavand
    ​Er af ad´libitum under hele forløbet
    ​Og slutter når alle er forsynet til natmaden
    ​​
    I tidsrummet 12,00 til 20,00 med natmad senest kl. 19,30
    I tidsrummet 18,00 til 03,00 med natmad senest kl. 01,30
     Kuvertpris
    Skovbakken kr 915,00
    Agerskellet/Landgangen kr 815,00