Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

3 retter, samt natmad

​Forretter

  • Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
  • ​Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
  • ​Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon
  • Laks indbagt, med lyssej, hertil porredressing
  • Laks varmrøget, hertil urtedressing
  • Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing
  • Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing
  • Rejecocktail, med Thousand Island dressing
  • Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe & butterdejs fleuron
  • Hønsesalat, på frisk ananas
  • Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille
  • Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan
  • Carpaccio af sødmælkskalv, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan

Ved disse gourmet retter er der et tillæg på kr. 40,00

  • Ærtepuré suppe, med ristede kammuslinger
  • Hummersuppe, med jomfruhummerhaler
  • Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme
  • ​Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade
  • ​Laks dampet, med mousseline af lyssej, krebsehaler, trøffel samt skaldyrscreme
  • Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme
  • Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing
  • Havtaskesoufflé med jomfruhummer, anrettet på orangesauce
  • Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter
  • Foie Gras & Andebryst røget, med nøddesalat samt hindbærcremé

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

​Hovedretter

  • Rødspætteroulade med indre af krebsehaler, hertil persillekartofler
    ​samt purløgscreme – tallerkenanretning
  • ​Perlehøneroulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce
  • ​Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce
  • ​Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
    ​brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce
  • ​Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce
  • ​Kalvetykkam rosastegt som vildt
    ​Med ovnbagte rodfrugter – honningglaseret vindruer / valnødder
    ​Waldorfsalat – tyttebær – flødevildtsauce
  • ​Sødmælkskalv rosastegt, hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme
  • ​Kalvefilét rosastegt, hertil torvets grønt samt svampesauce
  • ​Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg, ​asparges kartofler, surt, samt okseskysauce
  • ​Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt sauce bordelaise
  • ​Lammekølle fyldt, med hvidløg & persille, hertil torvets grønt, agurkesalat ​samt lammeskysauce
  • ​Krondyrkølle rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt & sødt, samt flødevildtsauce

Ved disse gourmet retter er der et tillæg på kr.60,00

  • ​Duet af vesterhavsfisk, torvets grønt samt hummersauce
  • ​Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky
  • ​Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados,
    ​hertil torvets grønt samt sauce jus
  • ​Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce
  • ​Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé
    Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt
    ​samt bordelaisesauce
  • ​Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce

De anførte saucer er vores forslag – kan naturligvis ændres
​Nye danske kartofler erstatter ovennævnte varianter i sæsonen

​Desserter

  • ​Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis – anrettet i sprød nøddekurv
  • ​Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis, i sprød nøddekurv
  • ​Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
  • ​Tårn af pistacie- & vanilleparfait ​i lag med nougat, hertil frisk frugt & bærcoulis
  • ​Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis
  • ​Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne ​vandbakkelser & hindbærsorbet
  • ​Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait
  • ​Chokoladetærte – letfrosset ​anrettet med abrikos kompot samt mangosorbet
  • ​Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet
  • ​Citronfromage den klassiske ​(bydes 2 gange rundt)
  • ​Romfromage, hertil lun kirsebærsauce ​(bydes 2 gange rundt)
  • ​Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré (bydes 2 gange rundt)
  • Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj

Ved disse gourmet retter er der et tillæg på kr. 40,00

  • ​Skovbakkens desserttallerken. ​3 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré​
  • ​Armagnacparfait med mandler & rosiner bagt i marengs, hertil bærpuré
  • ​Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé
  • ​Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is
  • ​Bryllupsislagkage fra Vebbestrup mejeri
  • ​Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste

​Natmad

  • ​​Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
  • ​​Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
  • ​​Ungarsk gullaschsuppe
  • ​​Løgsuppe fransk, med ostebrød
  • ​​Porresuppe, flødelegeret, med bacon
  • Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
    ​urtedressing & hjemmebagt brød
  • ​​Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
  • ​​Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce ​samt rugbrød & rødbeder
  • ​​Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon ​& ristede champignons
  • ​​Tarteletter, med høns i asparges
  • ​​Perlehønesalat, med bacon & druer
  • ​​Hotdogs – byg selv – røde med klassisk tilbehør
  • Hotdogs – byg selv – ristede – med klassisk tilbehør
  • Burger – byg selv – med klassisk tilbehør
  • ​​Chilli Con Carne, med crème fraiche
  • ​​Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat, ​med rugbrød & rødbeder

Bryllupsarrangement

Bryllups – arrangement
(minimum 12 personer)

I tidsrummet 15,00 til 03,00

Efter kirken står vi klar med

Bryllupsreception med

Små lækre sandwich & snaks

Hertil kaffe – te – pilsner – vand samt husets vine

Så strækker gæsterne ben og vi gør klar til

Velkomstdrink

Vælg selv 3 retter klassisk fra selskabskortet

Før hovedretten serveres der en sorbet

Til middagen serveres der husets vin menu samt pilsner og vand

Herefter er der kaffe med en cognac eller Baileys

Under dansen er der fri bar med husets vine samt pilsner og vand
*
Natmaden serveres kl. 02,00 og der er frit valg på selskabskortet
*

Som Heldagsarrangement
Bryllups reception
Menu 3 retter & sorbet
Under middagen husets bedre vin menu
Herefter er der kaffe med en cognac – bailyes
Til afslutning bydes der på natmad
Husets selskabs vine – pilsner – sodavand
Er af ad´libitum under resten af forløbet
Og slutter når alle er forsynet til natmaden
Per kuvert kr.695.00
Vi tilbyder selvfølgelig også vore andre arrangementer til bryllupper
Gældende fra 1.september 2016
Der tages forbehold for trykfejl – udefrakommende afgifter & prisstigninger