Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

​Forretter

  • Ærtepuré suppe, med ristede kammuslinger
  • Hummersuppe, med jomfruhummerhaler
  • Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme
  • ​Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade
  • ​Laks dampet, med mousseline af lyssej, krebsehaler, trøffel samt skaldyrscreme
  • Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme
  • Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing
  • Havtaskesoufflé med jomfruhummer, anrettet på orangesauce
  • Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter
  • Andebryst sprængt med æble/rødbedesalat,peberrod og purløg

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

​Hovedretter

  • ​Duet af vesterhavsfisk, torvets grønt samt hummersauce
  • ​Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky
  • ​Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados,
    ​hertil torvets grønt samt sauce jus
  • ​Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce
  • ​Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé
    Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt
    ​samt bordelaisesauce
  • ​Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt
    samt flødevildtsauce +40,00 kuverten

De anførte saucer er vores forslag – kan naturligvis ændres
​Nye danske kartofler erstatter ovennævnte varianter i sæsonen

​Desserter

  • ​Skovbakkens desserttallerken. ​3 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré​
  • ​Armagnacparfait med mandler & rosiner bagt i marengs, hertil bærpuré
  • ​Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé
  • ​Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is
  • ​Bryllupsislagkage fra Vebbestrup mejeri
  • ​Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste

​Natmad

    • ​​Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
    • ​​Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
    • ​​Ungarsk gullaschsuppe
    • ​​Løgsuppe fransk, med ostebrød
    • ​​Porresuppe, flødelegeret, med bacon
    • Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
      ​urtedressing & hjemmebagt brød
    • ​​Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
    • ​​Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce ​samt rugbrød & rødbeder
    • ​​Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon ​& ristede champignons
    • ​​Tarteletter, med høns i asparges
    • ​​Perlehønesalat, med bacon & druer
    • ​​Hotdogs – byg selv – røde med klassisk tilbehør
    • Hotdogs – byg selv – ristede – med klassisk tilbehør
    • Burger – byg selv – med klassisk tilbehør
    • ​​Chilli Con Carne, med crème fraiche
  • ​​Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat, ​med rugbrød & rødbeder
    * * *
    Tilkøb af sorbet 30,00
    3 retters gourmet 438,00

    ​Som Festarrangement

    (minimum 12 betalende kuverter)

    Vi starter med en velkomstdrink med snaks
    ​Sammensæt selv 3 retter
    ​Herefter er der kaffe
    ​Husets selskabs vine – pilsner og sodavand ad´libitum til retterne
    ​​I tidsrummet 18,00 til 23,00 ​
    Kuvertpris
    Skovbakken kr 700,00
    Agerskellet/Landgangen kr 600,00

    ​Som Heldagsarrangement

    (minimum 20 betalende kuverter)

    Vi Starter med en velkomstdrink med snaks
    ​Sammensæt selv 3 retter
    ​Herefter er der kaffe og til afslutning bydes der på natmad
    ​Husets selskabs vine – pilsner – sodavand
    ​Er af ad´libitum under hele forløbet
    ​Og slutter når alle er forsynet til natmaden
    ​​
    I tidsrummet 12,00 til 20,00 med natmad senest kl. 19,30
    I tidsrummet 18,00 til 02,00 med natmad senest kl. 01,30
     Kuvertpris
    Skovbakken kr 815,00
    Agerskellet/Landgangen kr 715,00