Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

3 retter klassisk – samt natmad

​Forretter

  • ​Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
  • ​Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
  • ​Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon
  • Laks indbagt, med lyssej, hertil porredressing
  • ​Laks varmrøget, hertil urtedressing
  • ​Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing
  • ​Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing
  • ​Rejecocktail, med Thousand Island dressing
  • ​Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe & butterdejs fleuron
  • ​Hønsesalat, på frisk ananas
  • ​Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille
  • ​Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan
  • ​Carpaccio af kalv, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

Hovedretter

  • ​Rødspætteroulade med indre af krebsehaler, hertil persillekartofler
    ​samt purløgscreme – tallerkenanretning
  • Perlehøneroulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce
  • ​Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce
  • ​Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
    ​brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce
  • ​Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce
  • ​Kalvetykkam rosastegt som vildt
    ​Med ovnbagte rodfrugter – honningglaseret vindruer / valnødder
    ​Waldorfsalat – tyttebær – flødevildtsauce
  • ​Kalvesteg rosastegt, hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme
  • ​Kalvefilét rosastegt, hertil torvets grønt samt svampesauce
  • ​Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg,
    ​asparges kartofler, surt, samt okseskysauce
  • ​Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt sauce bordelaise
  • ​Lammekølle fyldt, med hvidløg & persille, hertil torvets grønt, agurkesalat ​samt lammeskysauce
  • ​Krondyrkølle rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt & sødt, samt flødevildtsauce
    Årstidens salat til hovedretten + 20,00

​Desserter

  • ​Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis – anrettet i sprød nøddekurv
  • ​Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis, i sprød nøddekurv
  • ​Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
  • ​Tårn af pistacie- & vanilleparfait ​i lag med nougat, hertil frisk frugt & bærcoulis
  • ​Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis
  • ​Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne
    ​vandbakkelser & hindbærsorbet
  • ​Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait
  • ​Chokoladetærte – letfrosset
    ​anrettet med abrikos kompot samt mangosorbet
  • ​Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet
  • ​Citronfromage den klassiske
    ​(bydes 2 gange rundt)
  • ​Romfromage, hertil lun kirsebærsauce
    ​(bydes 2 gange rundt)
  • ​Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré
    (bydes 2 gange rundt)
  • ​Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj
    3 retters klassisk menu 338,00

​Natmad

  • ​​Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
  • Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
  • Ungarsk gullaschsuppe
  • ​Løgsuppe fransk, med ostebrød
  • ​Porresuppe, flødelegeret, med bacon
  • Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
    ​urtedressing & hjemmebagt brød
  • ​Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
  • Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce ​samt rugbrød & rødbeder
  • Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon
    ​& ristede champignons
  • ​Tarteletter, med høns i asparges
  • Perlehønesalat, med bacon & druer
  • ​Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør
  • Chilli Con Carne, med crème fraiche
  • Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat,
    ​med rugbrød & rødbeder
  • ​Italiensk inspireret pølse og pate bord
    ​med diverse tilbehør + 30,00​

    ​Som Festarrangement

  • (minimum 12 betalende kuverter)

    Vi starter med en velkomstdrink med snaks
    ​Sammensæt selv 3 retter
    ​Herefter er der kaffe
    ​Husets selskabs vine – pilsner og sodavand ad´libitum til retterne
    ​​
    I tidsrummet 12,00 til 17,00 eller 18,00 til 23,00 ​
    Kuvertpris
    Skovbakken kr 575,00
    Agerskellet/Landgangen kr 500,00

    ​Som Heldagsarrangement

    (minimum 20 betalende kuverter)

    Vi Starter med en velkomstdrink med snaks
    ​Sammensæt selv 3 Retter
    ​Herefter er der kaffe og til afslutning bydes der på natmad
    ​Husets selskabs vine – pilsner – sodavand
    ​Er af ad´libitum under hele forløbet
    ​Og slutter når alle er forsynet til natmaden
    ​​
    I tidsrummet 12,00 til 20,00 med natmad senest kl. 19,30
    I tidsrummet 18,00 til 02,00 med natmad senest kl. 01,30
     Kuvertpris
    Skovbakken kr 715,00      Alle hverdage 675,00
    Agerskellet/Landgangen kr 595,00