Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

3 retter klassisk – samt natmad

​Forretter

​Klar suppe, med kødboller, melboller & urter

​Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller

​Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon

Laks indbagt, med lyssej, hertil porredressing

​Laks varmrøget, hertil urtedressing

Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing

Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing

Rejecocktail, med Thousand Island dressing

​Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe & butterdejs fleuron

​Hønsesalat, på frisk ananas

Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille

Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan

Svinemørbrad – røget med syltet fennikel – trøffelmayo

Carpaccio af kalv, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

Hovedretter

Rødspætteroulade med indre af krebsehaler, hertil persillekartofler
samt purløgscreme – tallerkenanretning

 Perlehøneroulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce

Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce

Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce

Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce

Kalvetykkam rosastegt som vildt
Med ovnbagte rodfrugter – honningglaseret vindruer / valnødder
Waldorfsalat – tyttebær – flødevildtsauce

Rosastegt Kalve Rib Eye hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme

Kalvefilét rosastegt hertil torvets grønt samt svampesauce

Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg,
asparges kartofler, surt, samt okseskysauce

Oksefilét rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce

  Lammekølle fyldt med krydderurter eller lammecoulotte hertil torvets grønt samt lammeskysauce

Krondyrkølle rosastegt hertil waldorfsalat, ærter

aspargeskartofler, brunede kartofler, surt & sødt, samt flødevildtsauce

* * *
Årstidens salat til hovedret + kr 20,00 pr.kuvert
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen

​​Desserter

Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv

Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv

Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis

Tårn af pistacie- & vanilleparfait ​i lag med nougat
Hertil frisk frugt & bærcoulis

Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis

Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne
​vandbakkelser & hindbærsorbet

Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait

Chokoladetærte – letfrosset
Aanrettet med abrikos kompot samt mangosorbet

Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet

Citronfromage den klassiske
​(bydes 2 gange rundt)

​Romfromage, hertil lun kirsebærsauce
​(bydes 2 gange rundt)

Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré
(bydes 2 gange rundt)

Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj
3 retters klassisk menu 338,00

​Natmad

Klar suppe, med kødboller, melboller & urter

Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller

Ungarsk gullaschsuppe

Løgsuppe fransk, med ostebrød

Porresuppe, flødelegeret, med bacon

Karrysuppe med hønsekød – ris og piment

Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
​urtedressing & hjemmebagt brød

Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep

Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce ​samt rugbrød & rødbeder

Skipperlabskovs med rødbede – purløg og rugbrød

Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon
​& ristede champignons

Tarteletter, med høns i asparges

Perlehønesalat, med bacon & druer

Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør

Chilli Con Carne, med crème fraiche

Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat,
​med rugbrød & rødbeder

​Som Festarrangement

(minimum 12 betalende kuverter)

Vi starter med en velkomstdrink med snaks
​Sammensæt selv 3 retter
​Herefter er der kaffe
​Husets selskabs vine – pilsner og sodavand ad´libitum til retterne
​​
I tidsrummet 12,00 til 17,00 eller 18,00 til 23,00 ​
Kuvertpris
Skovbakken kr 595,00
Agerskellet/Landgangen kr 500,00

​Som Heldagsarrangement

(minimum 20 betalende kuverter)

Vi Starter med en velkomstdrink med snaks
​Sammensæt selv 3 Retter
​Herefter er der kaffe og til afslutning bydes der på natmad
​Husets selskabs vine – pilsner – sodavand
​Er af ad´libitum under hele forløbet
​Og slutter når alle er forsynet til natmaden
​​
I tidsrummet 12,00 til 20,00 med natmad senest kl. 19,30
I tidsrummet 18,00 til 02,00 med natmad senest kl. 01,30
 Kuvertpris
Skovbakken kr 715,00      Alle hverdage 675,00
Agerskellet/Landgangen kr 595,00