Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

3 retter, samt natmad

​Forretter

  • ​Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
  • ​Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
  • ​Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon
  • Laks indbagt, med lyssej, hertil porredressing
  • ​Laks varmrøget, hertil urtedressing
  • ​Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing
  • ​Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing
  • ​Rejecocktail, med Thousand Island dressing
  • ​Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe & butterdejs fleuron
  • ​Hønsesalat, på frisk ananas
  • ​Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille
  • ​Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan
  • ​Carpaccio af sødmælkskalv, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan

Ved disse gourmet retter er der et tillæg på kr. 40,00

  • Ærtepuré suppe, med ristede kammuslinger
  • ​Hummersuppe, med jomfruhummerhaler
  • ​Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme
  • ​​Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade
  • ​​Laks dampet, med mousseline af lyssej, krebsehaler, trøffel samt skaldyrscreme
  • ​​Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme
  • ​​Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing
  • ​Havtaskesoufflé med jomfruhummer, anrettet på orangesauce
  • ​Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter
  • ​Foie Gras & Andebryst røget, med nøddesalat samt hindbærcremé

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

Hovedretter

  • ​Rødspætteroulade med indre af krebsehaler, hertil persillekartofler
    ​samt purløgscreme – tallerkenanretning
  • Perlehøneroulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce
  • ​Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce
  • ​Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
    ​brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce
  • ​Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce
  • ​Kalvetykkam rosastegt som vildt
    ​Med ovnbagte rodfrugter – honningglaseret vindruer / valnødder
    ​Waldorfsalat – tyttebær – flødevildtsauce
  • ​Sødmælkskalv rosastegt, hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme
  • ​Kalvefilét rosastegt, hertil torvets grønt samt svampesauce
  • ​Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg,
    ​asparges kartofler, surt, samt okseskysauce
  • ​Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt sauce bordelaise
  • ​Lammekølle fyldt, med hvidløg & persille, hertil torvets grønt, agurkesalat ​samt lammeskysauce
  • ​Krondyrkølle rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt & sødt, samt flødevildtsauce

Ved disse gourmet retter er der et tillæg på kr.60,00

  • ​Duet af vesterhavsfisk, torvets grønt samt hummersauce
  • ​Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky
  • ​Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados,
    ​hertil torvets grønt samt sauce jus
  • ​Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce
  • ​Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé
  • Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt
    ​samt bordelaisesauce
  • ​Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce
  • ​De anførte saucer er vores forslag – kan naturligvis ændres
    ​Nye danske kartofler erstatter ovennævnte varianter i sæsonen

​Desserter

  • ​Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis – anrettet i sprød nøddekurv
  • ​Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis, i sprød nøddekurv
  • ​Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
  • ​Tårn af pistacie- & vanilleparfait ​i lag med nougat, hertil frisk frugt & bærcoulis
  • ​Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis
  • ​Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne
    ​vandbakkelser & hindbærsorbet
  • ​Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait
  • ​Chokoladetærte – letfrosset
    ​anrettet med abrikos kompot samt mangosorbet
  • ​Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet
  • ​Citronfromage den klassiske
    ​(bydes 2 gange rundt)
  • ​Romfromage, hertil lun kirsebærsauce
    ​(bydes 2 gange rundt)
  • ​Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré
    (bydes 2 gange rundt)
  • ​Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj

Ved disse gourmet retter er der et tillæg på kr .40,00

  • ​Skovbakkens desserttallerken
    ​3 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré
  • ​Armagnacparfait med mandler & rosiner bagt i marengs, hertil bærpuré
  • ​Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé​
  • Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is
  • ​Bryllupsislagkage fra Vebbestrup mejeri
  • ​Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste

​Natmad

  • ​​Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
  • Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
  • Ungarsk gullaschsuppe
  • ​Løgsuppe fransk, med ostebrød
  • ​Porresuppe, flødelegeret, med bacon
  • Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
    ​urtedressing & hjemmebagt brød
  • ​Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
  • Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce ​samt rugbrød & rødbeder
  • Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon
    ​& ristede champignons
  • ​Tarteletter, med høns i asparges
  • Perlehønesalat, med bacon & druer
  • ​Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør
  • Chilli Con Carne, med crème fraiche
  • Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat,
    ​med rugbrød & rødbeder
  • ​Italiensk inspireret pølse og pate bord
    ​med diverse tilbehør + 30,00​