Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Februar 2018

Havkatterrin
Sauce verté – syltet gulerod
Brød – smør
* * *
U.S.Ball Tip rosastegt
Selleri – råstegte kartofler
Rosmarin sauce
* * *
Limetærte
Med vaniljeiscreme
* * *
Mandag til fredag alle 3 retter 178,00
Lørdag & søndag alle 3 retter 228,00

Marts 2018

Stenbiderogn med butternut
Rugbrød – luftig creme cremefraiche
* * *
Oksemørbrad Rosastegt
Pastinakflan – bagte jordskokker
Forårsløg grillet – knuste kartofler – pebercreme

* * *
Honningkage  – puffet honning
Estragoncreme – hvid chokoladeiscreme
* * *
Mandag til fredag alle 3 retter 178,00
Lørdag & søndag alle 3 retter 228,00
*

April 2018

Pocheret Torsk
Blomkålscreme – sprød bacon
Æblevinaigrette
* * *
Kalvefilet Rosastegt
Syltede løg – Pommes Croquette
Frikasse sauce
* * *
Lun safranbrioche
Appelsincurd – vaniljeis
* * *
Mandag til fredag alle 3 retter 178,00
Lørdag og søndag alle 3 retter 228,00
* * *
Vegetar menu
Kun på forudbestilling

Forretter 78,00
Svampesuppe flødelegeret
Tartelet med stuvede svampe
Ærtepurésuppe med pocheret æg
Hovedretter 178,00
Nøddesteg med flødestuvede sølvbeder,
& råstegte kartofler
Svampebøf med torvets grønt, smørristede kartofler
samt gorgonzolasauce
Spinatslåbrok med ratatouille af årstidens grønt,
pasta samt tomatsky

Tilbydes ikke i separat lokale – Tilbydes ikke ud af huset
Og ikke dage med andre tilbud – Menu kan ikke ændres
Hverdage – køkken 11,30 til 20,00 Søndage– 12,00 til 14,00
Restauranten lukker senere