Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

August 2018

Kæmperejer indbagte
På sprød salat – Hertil let karrydressing
* * *
Beef One Luksus Cut
Med æbleflæsk
Nye kartofler – Bordelaisesauce
* * *
Jordbærtærte – pistacie
Balsamico og vaniljeis
* * *
Mandag til fredag alle 3 retter 178,00
Lør – søn – helligdage alle 3 retter 228,00

September 2018

Charcuteri tallerken
Fennikel syltet – Trøffelskum
Eller
Spinatslåbrok med ratatouille – vegetar
* * *
Kalve Ribeye – årstidens grønt
Grov mos af kartofler – estragoncreme
Eller
Selleribøf med grønne bønner – vegetar
* * *
Bagt Æblekage
Med vaniljeis
* * *
Søndag til fredag alle 3 retter 198,00
Med 3 glas vin – hvid – rød – dessertvin 300,00
* * *
Lørdage – helligdage alle 3 retter 238,00
Med 3 glas vin – hvid – rød – dessertvin 350,00
* * *
 Oktober 2018

Varmt røget laks
Urtedressing
eller
Tartelet med svampe a la creme – vegetar
* * *
Kalvefilet – årstidens grønt
Kartoflelbåde – Kalveglace
Eller
Nøddepate med svampe og valnødder – vegetar
* * *
Pæretærte med mandler

Vaniljeis fra Vebbestrup
* * *
Søndag til fredag alle 3 retter 198,00
Med 3 glas vin – hvid – rød – dessertvin 300,00
* * *
Lørdage – helligdage alle 3 retter 238,00
Med 3 glas vin – hvid – rød – dessertvin 350,00

Tilbydes ikke i separat lokale – Tilbydes ikke ud af huset
Og ikke dage med andre tilbud – Menu kan ikke ændres
Hverdage – køkken 11,30 til 20,00 Søndage– 12,00 til 14,00
Restauranten lukker senere