Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Månedsmenu 2019

Serveret i separat lokale – plus 100.00 kuverten
Tilbydes ikke dage med andre tilbud
Ændring af forret eller dessert plus 40,00 kuverten
Hverdage – køkken 11,30 til 20,00
Søn & helligdage – køkken 11,30 til 14,00
Restauranten lukker senere
* * *

November

Pighvarresuppe
Med bagt torsk – brøndkarse – syltet gulerod
* * *
Kalvefilet med rød spidskål – gulbede
Karamelliseret løg – chips
Pommes fondant – svampesauce
* * *
Skovbakkens desserttallerken
3 varianter af husets desserter
Pyntet med frugt & puré
* * *
Mandag til torsdag alle 3 retter 228,00
* * *
Fredag & lørdage alle 3 retter 268,00
* * *
Søndage alle 3 retter 198,00
* * *
Vegetar Menu
Frisk kålsalat med tranebær – solsikkekerner 78,00
* * *
Selleribøf med ratatouille 178,00
* * *
Månedens dessert 118,00
* * *

December

 Andebryst røget
Syltet fennikel – trøffelskum
* * *
Oksemørbrad rosastegt
Portobello – pastinakpuré – jordskokkechips
Pommes Anna – sauce bearnaise

* * *
Skovbakkens desserttallerken 3 varianter

Anrettet med frugt & puré
* * *
Søndag til torsdag alle 3 retter 228,00
* * *
Fredag & lørdage alle 3 retter 268,00
* * *
Vegetar Menu
Tartelet med stuvede svampe 78,00
* * *
Nøddepaté – rødbede – grønkål – P. William 178,00
* * *
Månedens dessert 118,00

Januar 2020

Havkat terrin med urter
Sennepscreme
Rogn – crouton
* * *
Oksemørbrad
Ristet palmekål – selleri – chips
Pommes William – Bordelaise
* * *
Skovbakkens desserttallerken 3 varianter
Anrettet med frugt & puré
* * *
Søndag til torsdag alle 3 retter 228,00
* * *
Fredag & lørdage alle 3 retter 268,00
* * *
Vegetar Menu
Duet af avokado og kartoffel på sprød salat 88,00
*
Pasta med svampecreme – pinjekerner 178,00
*
Månedens dessert 118,00
*