Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

December 2018

Andebryst røget – peberrodcreme
Sprød salat – æblesauce – timian
eller
Tartelet med svampe a la creme – vegetar*
* * *
Oksemørbrad – karamelliseret løgpuré
Jordskokkechips – kartoffelfondant – Bordelaise
* * *
Nøddepate med svampe og valnødder -vegetar*
* * *
Appelsinmazarin – mørk chokolade crumble
appelsinpuré – creme chantilly
* * *

Januar 2019

Blomkålscreme
Med bagt torsk – bacon – persille
* * *
Blomkålscreme med ristede nødder – vegetar*
* * *
Flap Meat med jordskok – gulerod
Savoykål – knuste kartofler – timiansky
* * *
Eller
Selleribøf med ratatouille – vegetar*
* * *
Gateao Marchel – rig chokoladekage
Med kirsebær – rød syre
* * *
Søndag til fredag 3 retter 198,00
* * *
Lørdage – helligdage 3 retter 238,00
* * *
Vegetar bestilles senest dagen før*
*
I separat lokale plus 100,- kuverten – Tilbydes ikke ud af huset
Og ikke dage med andre tilbud – Menu kan ikke ændres
Hverdage – køkken 11,30 til 20,00 Søndage– 12,00 til 14,00
Restauranten lukker senere