Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Søndagsmiddag
Søndage i februar – marts – april
* * *
Kæmperejer indbagte

På sprød salat – urtedressing
Brød & smør
* * *
Herregårdsbøf
300g hakkebøf
Med ovnbagte kartofler
Ærter – tomat
Samt sauce Bearnaise
* * *
Chokolademousse
Med chokolade crumble
** *
Kuvertpris for alle 128,00

Søndage fra 12,00 til 14,00
Restauranten lukker senere
*
Menu kan ikke ændres
Tilbydes ikke i separat lokale
Venligst bordbestilling 86420180

 Februar 2019

Roulade af lyssej & kæmperejer
Med frissesalat – urtecreme – pesto
eller
Ærtepurésuppe-vegetar*
* * *
Kalveribeye med variation af selleri – spidskål
Kalveglace samt Pommes William
Eller
Nøddepate med svampe og valnødder -vegetar*
* * *
Hvid chokoladekage
Mangosorbet – mangopuré – kokos
* * *

Marts 2019

Laks varmrøget – urtemayonnaise
Fermenteret citronpuré – ristede hasselnødder
* * *
Salat med avokado – ristede pinjekerner – vegetar*
* * *
Terrin af perlehøne & due – pastinakpuré
Glaserede rødbeder – kartfl.soufflé – rosmarinsc.
* * *
Eller
Fyldt Squash med gratineret ost – vegetar*
* * *
Limetærte – sprød karamel – vaniljeis
* * *
Mandag til fredag 3 retter 198,00
* * *
Lørdage – helligdage 3 retter 238,00
* * *
Vegetar bestilles senest dagen før*
*
I separat lokale plus 100,- kuverten
Tilbydes ikke ud af huset

Og ikke dage med andre tilbud
 Menu kan ikke ændres
Hverdage – køkken 11,30 til 20,00
Søndage– 12,00 til 14,00

Restauranten lukker senere