Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Maj 2018

Laks røget – peberrods creme
Ristede hasselnødder – malt – karse
* * *
Kalve Ribeye
Variation af gulerødder
Urtekartofler – svampesauce
* * *
Rabarberkompot – Mazarin
Rabarber is
* * *
Juni – juli – august 2018


Kæmperejer indbagte
På sprød salat – Hertil let karrydressing
* * *
Beef One Luksus Cut
Med æbleflæsk
Nye kartofler – Bordelaisesauce
* * *
Jordbærtærte – pistacie
Balsamico og vaniljeis
* * *
Mandag til fredag alle 3 retter 178,00
Lør – søn – helligdage alle 3 retter 228,00

 

Vegetar menu
Kun på forudbestilling – senest dagen før

Forretter 78,00
Svampesuppe flødelegeret
Tartelet med stuvede svampe
Ærtepurésuppe med pocheret æg
Hovedretter 178,00
Nøddesteg med flødestuvede sølvbeder,
& råstegte kartofler
Svampebøf med torvets grønt, smørristede kartofler
samt gorgonzolasauce
Spinatslåbrok med ratatouille af årstidens grønt,
pasta samt tomatsky

Tilbydes ikke i separat lokale – Tilbydes ikke ud af huset
Og ikke dage med andre tilbud – Menu kan ikke ændres
Hverdage – køkken 11,30 til 20,00 Søndage– 12,00 til 14,00
Restauranten lukker senere