Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Månedsmenu 2020

Serveret i separat lokale – plus 100.00 kuverten
Tilbydes ikke dage med andre tilbud
Ændring af forret eller dessert plus 40,00 kuverten
Hverdage – køkken 11,30 til 20,00
Søn & helligdage – køkken 11,30 til 14,00
Restauranten lukker senere
* * *

Januar 2020

Havkat terrin med urter
Sennepscreme – Rogn – Crouton

* * *
Oksemørbrad rosastegt
Ristet palmekål – selleri – chips
Pommes William – Sauce Bordelaise
* * *
Skovbakkens desserttallerken 3 varianter
Anrettet med frugt & puré
* * *
Søndag til torsdag alle 3 retter 228,00
* * *
Fredag & lørdage alle 3 retter 268,00
* * *
Vegetar Menu
Duet af avokado og kartoffel på sprød salat 88,00
*
Pasta med svampecreme – pinjekerner 178,00
*
Månedens dessert 118,00
*


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Februar 2020

Blomkålsuppe cremet
Anrettet med bacon – persilleolie
Brød & smør
* * *
Kalveribeye rosastegt
Grillet forårsløg – cherrytomater
Pommes de terre Macaire
Let flødepebersauce
* * *
Skovbakkens desserttallerken
3 varianter
Anrettet med frugt & puré
* * *
Søndag til torsdag alle 3 retter 228,00
* * *
Fredag & lørdage alle 3 retter 268,00

Vegetar menu

Ærtepurésuppe 88,00
* * *
Nøddepaté
Med svampe & walnødder 178,00
* * *
Skovbakkens desserttallerken
3 varianter
Anrettet med frugt & puré 118,00
* * *

Marts 2020

* * *
Torsk havfrisk bagt – stenbiderrogn
Urtemayonnaise – crouton – dild
Brød & smør
* * *
U.S.Boeuf Onglet  rosastegt
Grønthandlerens anbefalinger
Kartoffeltærte – Timiansauce
* * *
Skovbakkens desserttallerken
3 varianter
Anrettet med frugt & puré
* * *
Søndag til torsdag
Alle 3 retter 228,00
* * *
Fredag & lørdage
Alle
3 retter 268,00
* * *