Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80
Mad ud af huset
Minimum 8 kuverter.
Forretter
- Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
- Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
- Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon
- Laks varmrøget, hertil urtedressing
- Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing
- Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing
- Rejecocktail, med Thousand Island dressing
- Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe & butterdejs fleuron
- Hønsesalat, på frisk ananas
- Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød
Hovedretter
- Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce - Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce - Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce
Kalvesteg rosastegt, hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme - Kalvefilét rosastegt, hertil torvets grønt samt gorgonzolasauce
- Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg,
asparges kartofler, surt, samt okseskysauce - Lammekølle fyldt, med hvidløg & persille, hertil torvets grønt, agurkesalat
samt lammeskysauce - Krondyrkølle rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, surt & sødt, samt flødevildtsauce
De anførte saucer er vores forslag – kan naturligvis ændres
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte varianter i sæsonen
Desserter
- Brombær, flamberet i cognac, hertil vaniljeis, i sprød nøddekurv
- Figner syltede, flamberet i pernod, hertil vaniljeis, i sprød nøddekurv
- Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
- Tårn af pistacie- & vanilleparfait i lag med nougat, hertil frisk frugt & bærcoulis
- Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis
- Rubinsteinkager serveret på makron bund, hertil chokolade overtrukne vandbakkelser
- Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet
- Citronfromage den klassiske
- Romfromage, hertil lun kirsebærsauce
- Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré
Hovedret kr. 218,00.- pr. kuvert.
Hovedret samt forret eller dessert kr. 268,00.- pr. kuvert.
Hovedret samt forret & dessert kr. 318,00.- pr. kuvert.
Sammensæt selv en anretning
(minimum 12 personer)
- Laks varmrøget med flødestuvet spinat.
- Laks dampet med mayonnaise & rejer.
- Lakseroulade med rygeost.
- Rødspætteroulade farseret med laks, hertil urtedressing.
- Havtasketerrin med kæmperejer.(+ 20,00.-)
- Krebsehaler vendt i babysalat.
- Rejer med mayonnaise & citron.
- Laks gravad, hertil sennepsdressing.
- Rødspættefilet med remoulade.
- Dyrekølle røget, med lun porrecreme.
- Spansk Serano skinke med melon.
- Krydderpølse lufttørret med syltede artiskok.
- Perlehønesalat med bacon druer & karrydressing.
- Poulardbryst svampefarseret med tomatkompot.
- Andebryst glaseret med Madagaskar peber.
- Mørbradboeuf, hertil champignon a´la creme – asier. (+20,00.-)
- Flæskefrikadeller lune, hertil kold kartoffelsalat.
- Hakkebøf, hertil bløde løg & rødbeder.
- Leverpostej hjemmelavet, hertil bacon & champignon.
- Bayonneskinke glaseret lun, hertil pastasalat eller flødebagtekartofler.
- Roastbeef, hertil kold kartoffelsalat.
- Tartelet med høns i asparges.
- Grønsagstærte med peberdressing.
- Brie med oliven & hvidløg.
- Gorgonzola med rå æggeblomme.
- 2 slags ost med druer & kiks.
- Frisk frugtsalat med råcreme.
- Frugttærte med cremefraiche.
- Chokoladetrøffelkage med bærpuré.
- Brød og smør 15,00
Vælg selv 5 forskellige ting til hver kuvert.
Kr 198,00 per kuvert.
Tilvalg pr. ekstra ting kr. 35,00.-