Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Nytårs Menu 2018

 

Jomfruhummersuppe flødelegeret
Anrettet med havfrisk torsk
* * *
Tappas anretning med
Duepaté med foiegras – parmaskinke med mozzarella
Syltet fennikel – ovnbagt sherrytomat
Varmrøget laks – Urtemayonnaise

* * *
Kalvemørbrad eller
Vagtel farseret med souffle af perlehønebryst
Med ristede østershatte – vinter grønt
Pommes Anna samt trøffelsauce rosastegt
* * *
Skovbakkens Desserttallerken

Vanilje Crème brûlée – Rig Chokoladekage
Nøddekurv med sorbet – Creme nougat kage
Anrettet med bær coulis og frugt

* * *
Alle 4 retter 400,00
* * *
Eller

Skovbakkens berømte varmrøget laks
Med urtedressing – brød & smør
* * *
Kalvesteg stegt som vildt
Med hvide og brunede kartofler
Waldorfsalat – tyttebær – flødevildttsauce
* * *
Skovbakkens Desserttallerken
Vanilje Crème brûlée – Rig Chokoladekage
Nøddekurv med sorbet – Creme nougat kage
Anrettet med bær coulis og frugt

* * *
Alle 3 retter 300,00

Afhentning mellem 12,00 og 14,00 den 31.december 2017
Sidste dag for bestilling den 28.december kl. 15,00