Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80
Forretter
- Ærtepuré suppe, med ristede kammuslinger
- Hummersuppe, med jomfruhummerhaler
- Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme
- Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade
- Laks dampet, med mousseline af lyssej, krebsehaler, trøffel samt skaldyrscreme
- Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme
- Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing
- Havtaskesoufflé med jomfruhummer, anrettet på orangesauce
- Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter
- Andebryst sprængt med æble/rødbedesalat,peberrod og purløg
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød
Hovedretter
- Duet af vesterhavsfisk, torvets grønt samt hummersauce
- Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky
- Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados,
hertil torvets grønt samt sauce jus - Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce
- Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé
Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt
samt bordelaisesauce - Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt
samt flødevildtsauce +40,00 kuverten
De anførte saucer er vores forslag – kan naturligvis ændres
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte varianter i sæsonen
Desserter
- Skovbakkens desserttallerken. 3 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré
- Armagnacparfait med mandler & rosiner bagt i marengs, hertil bærpuré
- Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé
- Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is
- Bryllupsislagkage fra Vebbestrup mejeri – min 40 kuverter
- Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste
Natmad
-
- Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
-
- Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
-
- Ungarsk gullaschsuppe
-
- Løgsuppe fransk, med ostebrød
-
- Porresuppe, flødelegeret, med bacon
-
- Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
urtedressing & hjemmebagt brød
- Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
-
- Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
-
- Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce samt rugbrød & rødbeder
-
- Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon & ristede champignons
-
- Tarteletter, med høns i asparges
-
- Perlehønesalat, med bacon & druer
-
- Hotdogs – byg selv – røde med klassisk tilbehør
-
- Hotdogs – byg selv – ristede – med klassisk tilbehør
-
- Burger – byg selv – med klassisk tilbehør
-
- Chilli Con Carne, med crème fraiche
- Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat, med rugbrød & rødbeder
* * *
Tilkøb af sorbet 30,00
3 retters gourmet 478,00Som Festarrangement
(minimum 12 betalende kuverter)
Vi starter med en velkomstdrink med snaks
Sammensæt selv 3 retter
Herefter er der kaffe
Husets selskabs vine – pilsner og sodavand ad´libitum til retterne
I tidsrummet 18,00 til 23,00
Kuvertpris
Skovbakken kr 700,00
Agerskellet/Landgangen kr 600,00
Som Heldagsarrangement
(minimum 20 betalende kuverter)
Vi Starter med en velkomstdrink med snaks
Sammensæt selv 3 retter
Herefter er der kaffe og til afslutning bydes der på natmad
Husets selskabs vine – pilsner – sodavand
Er af ad´libitum under hele forløbet
Og slutter når alle er forsynet til natmaden
I tidsrummet 12,00 til 20,00 med natmad senest kl. 19,30
I tidsrummet 18,00 til 02,00 med natmad senest kl. 01,30
Kuvertpris
Skovbakken kr 820,00
Agerskellet/Landgangen kr 715,00