Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

FRA DET GAMLE KØKKEN


Velkomstdrink – Kir eller Asti Spumante med peanuts og saltstænger

FORRETTER
Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing
Rejecocktail, med Thousand Island-dressing
Laks varmrøget, hertil urtedressing
Hønsesalat, på frisk ananas
Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille

HOVEDRETTER
Perlehøneroulade farseret, hertil torvets grønt – ovnbagte kartofler samt flødeestragonsauce
Flæskesteg helstegt – på gammeldags manér, med rødkål, svesker, asparges- og brunede kartofler
samt flæskeskysauce
Svinekam sprængt – torvets grønt – aspargeskartofler samt aspargessauce
Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat asparges- og brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Bayonneskinke glaseret – torvets grønt – samt flødekartofler
Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter, aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce
Kalvesteg – med torvets grønt – aspargeskartofler – kalveskysauce
Wienerschnitzel klassisk af kalv – brasede kartofler – skysauce
Hakkebøf 300g – med bløde løg – hvide kartofler – okseskysauce
Oksetyndsteg rosastegt hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg, kartofler, surt, samt okseskysauce

DESSERTER
Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis
Citronfromage den klassiske
Romfromage, hertil lun kirsebærsauce
Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré
Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj

Vælg selv 3-retters fra det gode gamle køkken
Husets selskabsvine øl – vand – ad libitum – herefter er der kaffe
Fra kl. 12.00 til 17.00 eller kl. 18.00 til 23.00
595,00 kuverten

Ønsker man at fortsætte festen og slutte med natmad.
Husets selskabsvine øl – vand – ad libitum er stadig ad libitum under hele festen.
Fra kl. 12.00 til kl. 20.00 eller kl. 18.00 til kl. 02.00
745,00 kuverten

SKOVBAKKENS KLASSISKE MENU


Velkomstdrink – Kir eller Asti Spumante
Hertil små toast med reje samt skinkesalat

FORRETTER
Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon
Laks indbagt, med lyssej, hertil porredressing
Laks varmrøget, hertil urtedressing
Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing
Andebryst sprængt med æble/rødbedesalat, peberrod og purløg
Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan
Svinemørbrad – røget med syltet fennikel – trøffelmayo
Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe

HOVEDRETTER
Perlehøne roulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce
Hopballe kylling ovnstegt – skysauce – hjemmelavet agurkesalat – mormorsalat
Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados – hertil torvets grønt samt sauce jus
Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce
Kalvefilet som vildt, hertil waldorfsalat, ærter aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvefilet rosastegt hertil torvets grønt samt svampesauce
Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg, kartofler, surt, samt okseskysauce
Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce
Lammekølle fyldt med krydderurter eller lamme coulotte – hertil torvets grønt samt lammeskysauce
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen

DESSERTER
Tårn af pistacie- & vanilje parfait i lag med nougat – hertil frisk frugt & bærcoulis
Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis – anrettet i sprød nøddekurv
Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis – anrettet i sprød nøddekurv
Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
Tårn af pistacie- & vanilje parfait i lag med nougat
Rubinsteinkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne vandbakkelser & hindbærsorbet
Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait
Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet

Vælg selv 3-retters klassisk menu
Husets selskabsvine øl – vand – ad libitum – herefter er der kaffe.
Fra kl. 12.00 til 17.00 eller kl. 18.00 til 23.00
665,00 kuverten

Ønsker man at fortsætte festen og slutte med natmad. Husets selskabsvine øl – vand – ad libitum er stadig ad libitum
815,00 kuverten

SKOVBAKKENS GOURMET MENU


Velkomstdrink – Kir royal – Crement Alsace – Port/tonic
Hertil Brioche med iberiko skinke samt kæmpereje med dild creme

FORRETTER
Hummersuppe, med jomfruhummerhaler
Pighvar suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade
Laks dampet, med mousseline af lyssej, krebsehaler, trøffel samt skaldyrscreme
Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme
Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme
Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing
Havtaskesoufflé med jomfruhummer, anrettet på orangesauce
Andebryst sprængt med æble/rødbedesalat, peberrod og purløg
Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter
Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe

HOVEDRETTER
Duet af vesterhavsfisk, torvets grønt samt hummersauce
Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky
Kalve Rib Eye hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme
Kalvemørbrad med kartoffelsoufflé og morkelglace
Oksehøjreb helstegt – hertil torvets grønt – råstegte kartofler samt sauce Bearnaise
Oksemørbrad hertil torvets grønt – pommes mccaire samt bordelaisesauce
Beef Wellington Oksemørbrad indbagt hertil torvets grønt samt bearnaisesauce
Krondyr filet, hertil waldorfsalat, ærter, hvide & brunede kartofler, tyttebær samt flødevildtsauce
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen

DESSERTER
Tårn af pistacie- & vanilje parfait i lag med nougat – hertil frisk frugt & bærcoulis
Chokoladetærte – letfrosset anrettet med abrikos kompot samt mangosorbet
Skovbakkens desserttallerken. 4 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré
Armagnacparfait med mandler & rosiner bagt i marengs, hertil bærpuré
Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé
Skovbakkens Crepe Suzette – med rørt vanilje is
Bryllupsislagkage fra Vebbestrup mejeri – min. 40 kuverter
Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste
Vælg selv 3-retters Gourmet menu. Husets selskabsvine øl – vand – ad libitum – herefter er der kaffe.
Fra kl. 12.00 til 17.00 eller kl. 18.00 til 23.00
745.00 kuverten

Ønsker man at fortsætte festen og slutte med natmad. Husets selskabsvine øl – vand – ad libitum er stadig ad libitum
under hele festen. Fra kl. 12.00 til kl. 20.00 eller kl. 18.00 til kl. 02.00
895,00 kuverten

NATMAD


Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
Ungarsk gullaschsuppe
Løgsuppe fransk, med ostebrød
Porresuppe, flødelegeret, med bacon
Karry suppe med hønsekød – ris – piment
* * *
Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsagstærte, urtedressing & hjemmebagt brød
Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce samt rugbrød & rødbeder
Skipperlabskovs med rødbeder – purløg – rugbrød
Pålægsbord, 3 varianter pålæg, lun leverpostej med bacon & ristede champignons
Tarteletter, med høns i asparges
Gammeldags bøfsandwich – byg selv med klassisk tilbehør
Hotdogs – byg selv – røde pølser
Hotdogs – byg selv – ristede pølser – klassisk tilbehør
Chilli con carne, med crème fraiche
Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat, rugbrød & rødbeder
Italiensk inspireret buffet med charcuteri – ost – paté
ved arrangement 1 og 2 tillæg på Kr. 60,00