Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80
Frokost A La Carte
Køkken modtager bestillinger
Mandag til lørdag fra 12,00 til 17,00
Søndage fra 12,00 til 14,00
2 stykker smørrebrød med
Fiskefilet med rejer på rugbrød
Roastbeef på rugbrød 168,00
Stort stjerneskud
Thousand Island-dressing 228,00
Varm røget laks – anrettet på sprød salat
hertil en urtedressing – brød og smør 198,00
Køkkenchefens frokostplatte
Marineret sild – karrysalat
Rødspættefilet med remoulade
Æg – rejer – mayonnaise
Sylte af svin med sennep og rødbede
Mørbradbøf med svampe a la creme
Brieost med kiks druer
Risalamande med kirsebærsauce 288,00
2 stk. lun mørbradbøf med svampe a la creme
Rugbrød – surt 178,00
Klassisk Wienerschnitzel af kalv
Pommes Sauté – ærter – smørsauce 268,00
Boeuf Bearnaise 250 gram
Torvets grønt – dagens kartofler – Sauce Bearnaise 378,00
A La Carte aften
Senest ankomst er kl 19,30