Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

 A La Carte – fra 1 september 2020

Carpaccio af kalv
Frisk høvlet parmesan – pinjekerner
98,-
* * *

Varmrøget laks – anrettet med sprød salat
Hertil urtedressing
98,-
* * *
Dyrekølle røget – hertil syltet fennikel
98,-


Klassisk Wienerschnitzel
Hertil brasede kartofler – ærter og smørsauce
228,-
* * *

Beouf Bernaise
Hertil torvets grønt,
Dagens kartofler og sauce bearnaise
250 gram 278,00
350 gram 358,00
* * *
Varmrøget Laks
Hertil torvets grønt – samt urte beurre blanc
228,-


Brombær Flamberede
Hertil rørt vaniljeis
98,-
* * *
Honningchokoladetærte
Letfrossen
Appelsin – Crumble
Samt Mangosorbet
98,00
* * *
Pandekager med vaniljeis og chokolade
98,-
* * *
Ostetallerken 3 varianter
98,-


 Det bedste

Riskurv med pocheret tigerrejer
Anrettet med pernodcreme
128,00
* * *
Peberbeouf
Super mørt oksekød
Fra hormon frit kødkvæg.
Produceret i Nebraska U.S.A.
Fedtkanten og kødets
Meget fine fedtmarmorering
Giver disse bøffer
Deres saftige og kraftige smag.
Torvets grønt samt dagens kartofler
Samt pebersauce
300 gram 348,00*
400 gram 448,00
* * *
Honningchokoladetærte
Letfrossen
Appelsin – Crumble
Mangosorbet 118,-

* * *
Irish Coffee 68,00
* * *
Alle 3 retter – Irish Coffee 598,00*


Juleanretning fra 17.00


Marineret sild med karrysalat
Rødspættefilet med remoulade
Tartelet med høns i asparges
Mørbradbøf – svampe a la creme
Ribbensteg med rødkål
Hamburgerryg med
Grønlangkål – brunede kartofler
Unika gl.knas med druer
Ris a la mande – kirsebærsauce
Brød og smør
Minimum 2 kuverter a kr. 268,00