Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Julefrokost 2024 på Restaurant Skovbakken fra 19,oo til 01,00

Fredag 15 november
Fredag 22 november
Fredag 29 november – Alt optaget
Fredag 6 december – Alt optaget 
Fredag 13 december
Lørdag 23 november
Lørdag 30 november
Lørdag 7 december

 Traditionel Julefrokost


Serveres ved bordet
Marinerede sild med karrysalat
Rødspættefilet lun med remoulade & citron

Det kolde på buffet
Laks varmt røget med urtedressing
Æg & rejer med mayonnaise
Torsk røget vendt i babysalat
Sylte med sennep – rødbeder
Avocadosalat med nødder
Perlehønesalat med dressing

Det lune på buffet
Mørbradbøf med svampe al creme
Blodpølse med sirup
Julemedister med grønlangkål & brunede kartofler
Gammeldags andesteg med svesker & æbler
Tarteletter med høns i asparges
Æbleflæsk med bacon

Trancheres i salen af vores kokke
Oksefilet Rosastegt – hertil fløde bagte kartofler – Coleslaw – Bearnaisesauce
God gammeldags flæskesteg – sprød svær – rødkålssalat

Ost – dessert – kaffe
Brie – gorgonzola med oliven, hvidløg
Frugtkurv
Risalamande med lun kirsebærsauce
Til slut er der kaffe med pebernødder
Julebilletter med drikkevarer fra 19,00 til 01,00 – se under datoer
X-Mas – Pilsner – Vand – Mokai – husets vine ad libitum under maden
Thor´s Fadøl – Vand – Husets vine ad libitum under dansen
kr. 795,00 kuverten


Årets julemusik er lagt i hænderne
På den populære Kildegaards duo


Sammensæt selv en Juleanretning 2024
Dog ikke aftener med julemusik


2 x sild, løg, kapers & karrysalat
Rejer hertil mayonnaise & citron
Krebsehalesalat
Laks røget med røræg
Laks varmt røget med urtedressing
Rødspætte filet med remoulade
Røget ål med røræg – purløg (58,00)
Mørbradboeuf, hertil champignon a´la creme & asier (+ kr. 20,00)
Flæskefrikadeller med stuvet hvidkål
Julemedister med grønlangkål & brunede kartofler
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Sylte med sennep og røbede
Leverpostej hjemmelavet, med bacon & champignon
Bayonneskinke sukkerglaseret med grønlangkål
Roastbeef med pickles
Tartelet med høns i asparges
Grønsagstærte med peberdressing
Brie med oliven & hvidløg
Gorgonzola med druer – valnødder
Frisk frugtsalat med råcreme
Ris á la mande med lun kirsebærsauce
Brød og smør er med her i huset ellers 20,00

Kun på forudbestilling senest dagen før
8 varianter her i huset kr. 388,00 til minimum 8 personer
6 varianter ud af huset kr. 318,00 til minimum 8 personer
Tilvalg pr. ting kr. 40,00


Juleplatte kr.298,00
Marineret sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade
Æg og rejer med mayonnaise
Sylte med sennep
Mørbradbeouf a la creme
Brieost med druer
Risalamande med kirsebærsauce

Restaurant Skovbakken
Østervangsvej 1 – 8900 Randers. Tlf. 86 42 01 80