Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Månedsmenu 2020

Serveret i separat lokale – plus 100.00 kuverten
Tilbydes ikke dage med andre tilbud
Ændring af forret eller dessert plus 40,00 kuverten
Hverdage – køkken 11,30 til 20,00
Søn & helligdage – køkken 11,30 til 14,00
Restauranten lukker senere
* * *

Februar 2020

Blomkålsuppe cremet
Anrettet med bacon – persilleolie
Brød & smør
* * *
Kalveribeye rosastegt
Grillet forårsløg – cherrytomater
Pommes de terre Macaire
Let flødepebersauce
* * *
Skovbakkens desserttallerken
3 varianter
Anrettet med frugt & puré
* * *
Søndag til torsdag alle 3 retter 228,00
* * *
Fredag & lørdage alle 3 retter 268,00

Vegetar menu

Ærtepurésuppe 88,00
* * *
Nøddepaté
Med svampe & walnødder 178,00
* * *
Skovbakkens desserttallerken
3 varianter
Anrettet med frugt & puré 118,00
* * *


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Marts 2020

* * *
Torsk havfrisk bagt – stenbiderrogn
Urtemayonnaise – crouton – dild
Brød & smør
* * *
U.S.Petite Sirloin rosastegt
Grønthandlerens anbefalinger
Kartoffeltærte – Timiansauce
* * *
Skovbakkens desserttallerken
3 varianter
Anrettet med frugt & puré
* * *
Søndag til torsdag
Alle 3 retter 228,00
* * *
Fredag & lørdage
Alle
3 retter 268,00
* * *
Vegetar Menu
* * *
Svampesuppe
Med forårsløg – crouton
88,00
* * *
Pasta med squash – hvidløg
Pinjekerner
178,00
* * *
Skovbakkens desserttallerken
3 varianter
Anrettet med frugt & puré
118,00

April 2020
* * *

Laks varmrøget – peberrodscreme
Hasselnødder – frisee – dild
* * *
Beef One Tyndsteg rosastegt
Grillet spidskål – selleripuré
Pommes William – timiansauce
* * *
Skovbakkens desserttallerken
3 varianter
* * *
Søndag til torsdag 3 retter 228,00
* *
Fredag & lørdage 3 retter 268,00
* * *
Vegetarmenu april 2020
* * *
Spinatslåbrok – ratatouille  88,00
* * *
Cremet korn – blommetomat
Svampe & grønt 178,00
* * *
Skovbakkens desserttallerken
3 varianter 118,00
* * *