Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Månedsmenu på Restaurant Skovbakken Randers


Søndagsmiddag i selskabsfolder er udgået


Surf and turf kl 18,00 eller 18,30
Fredag 14 juni              Fredag 28 juni
Fredag 12 juli                Fredag 26 juli
Fredag 9 august          Fredag 16 august
Kuvertpris 498,00

Skaldyrssuppe med havfrisk vesterhavsfisk
(serveres ved bordet)

Buffet
Gravad laks – Krebsehalesalat – Blåmuslinger – Krabbe klør
Pighaj røget – Makrel røget – Laks dampet – Skalrejer pil selv

Rødtungefilet farseret – Pig/slethvarrer fyldt
Blækspruttering – Torsk/kuller ovnbagt
Kæmperejer indbagte – Laks varmt røget
Alt med lækkert tilbehør -saucer

Oksehøjreb helstegt
Med grov fritter – sauce bearnaise – salat

Karamelkurv med rørt is – jordbær
(Serveres også ved bordet)

Tilkøb til buffet som serveret til bordet
Forudbestilles

½ hummer naturel 75,00 – Østers med citron – stykket 35,00

30 gram kaviar med blinis 350,00 – 3 styk hele jomfruhummer 75,00


Maj måneds menu 2024


Forretter
Dampet asparges med håndpillede rejer
Urtecreme – salat
Eller
Lakserillette – rørt med urter
Jordskokkechips – syltet æble
Hjemmebagt brød – smør til begge forretter
Med 1 glas Muscadet – Guy Saget
De Sevre Et Maine Sur Lie

Hovedretter

Kalvemørbrad rosastegt
Eller
Lammecoulotte sprængt
Hertil torvets grønt – ovnbagte kartofler – timiansauce
Med 1 glas Bertani – Valpolicella – Ripasso – Veneto

Desserter
Rabarbertrifli med mandel crumble

Eller
Ostetallerken 3 varianter – oliven – rugbrødschips
Med 1 glas L.B.V. port – Quinta do Pego – Porto

Alle 3 retter 278,00
Alle 3 retter – samt vinmenu – kaffe 500,00 kuverten


Juni måneds menu 2024


Forretter
Rødtungefilet farseret med kæmperejer
Sauce verte – urter
Eller
Carpaccio af okse med urtemayo
Jordskokkechips – pinjekerner
Hjemmebagt brød – smør til begge forretter
Med 1 glas Muscadet – Guy Saget
De Sevre Et Maine Sur Lie

Hovedretter

Greather Omaha oksesteg rosastegt
Eller
Mørbrad af Iberico sortfodsgris
Hertil torvets grønt – nye kartofler – let pebersauce
Med 1 glas Bertani – Valpolicella – Ripasso – Veneto

Desserter
Jordbær med vaniljeis – i sprød nøddekurv
Eller
Ostetallerken 3 varianter – oliven – rugbrødschips
Med 1 glas L.B.V. port – Quinta do Pego – Porto

Alle 3 retter 298,00
Alle 3 retter – samt vinmenu – kaffe 525,00 kuverten


Menu kan ikke ændres
I separat lokale 388,00 kr. for menuen
Tilbydes ikke ud af huset
Desværre tilbyder vi ikke allergier
Og diætbegrænsninger på denne menu