Månedsmenu på Restaurant Skovbakken
April måneds menu 2025
Forretter
Stenbiderrogn Islandsk
Med blinis – skalotteløg – creme fraiche
Eller
Svinemørbrad røget – syltet fennikel
Svampe mayonnaise – frisesalat – urter
Hjemmebagt brød – smør til begge forretter
Med 1 glas Riesling – Schloss Lieser – Mosel
Hovedretter
Lamme culotte rosastegt
Eller
Kalve Rib Eye rosastegt
Årstidens grønt – selleripuré – knuste kartofler – rødvinssauce
Med 1 glas Beaujolais Nouveau – Beaujolais – Frankrig
Desserter
Belgisk vaffel med Vebbestrup vaniljeis
Hjemmesyltet rabarberkompot
Eller
Ostetallerken 3 varianter – oliven – rugbrødschips
Med 1 glas L.B.V. port – Quinta do Pego – Porto
2 retter uden vin 298,00 – med 2 vine 448,00
3 retter uden vin 348,00 – med 3 vine 573,00
4 retter uden vin 398,00 – med 4 vine 698,00
5 retter uden vin 448,00 – med 5 vine 823,00
Frokostbestillinger senest dagen før
Menu kan ikke ændres
I separat lokale plus 100 kr. for menuen
Tilbydes ikke ud af huset
Desværre tilbyder vi ikke allergier
Og diætbegrænsninger på denne menu
Maj måneds menu 2025
Forretter
Hvide asparges smør dampet
Med håndpillede rejer – sauce Hollandaise
Eller
Carpaccio af kalv – morkelmayo
Jordskokke – frissé – urter
Hjemmebagt brød – smør til begge forretter
Med 1 glas Pinot Gris – Mittnacht Klack – Alsace
Hovedretter
Iberico sortfods nakkefilet
Eller
Oksemørbrad rosastegt
Spidskål – gullerodspuré – grovfritter – Portvinssauce
Med 1 glas Shiraz, Darling River – Australien
Desserter
Skovbakkens cremebrullé
Sprødt – Vebbestrup vaniljeiscreme
Eller
3 gode oste – oliven – rugbrødschips
Med 1 glas L.B.V. port – Quinta do Pego – Porto