Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Månedsmenu på Restaurant Skovbakken Randers


Søndagsmiddag i selskabsfolder er udgået


Juli måneds menu


Forretter
Torsk letbagt – rimmet porre – fennikel
Skummet blåmusling sauce – urter – grøn olie
Eller
Svinemørbrad røget – rødløg syltet – fennikel
Morkel mayo – frisesalat – urter
Hjemmebagt brød – smør til begge forretter
Med 1 glas chenin blanc – Trust your Gut
Stellenbosch – South Afrika

Hovedretter

Kalveculotte  rosastegt
Eller
Vagtel farseret med soufflefars
Hertil torvets grønt – nye kartofler – Trøffelglace
Med 1 glas Bear Creek – Zinfandel – Californien

Desserter
Skovbakkens desserttallerken – 3 varianter

Eller
Ostetallerken 3 varianter – oliven – rugbrødschips
Med 1 glas L.B.V. port – Quinta do Pego – Porto

 3 retter 298,00 – med 3 vine & kaffe 525,00
4 retter 378,00 – med 4 vine & kaffe 685,00
5 retter 458,00 – med 5 vine & kaffe 845,00
Menu kan ikke ændres
I separat lokale plus 100 kr. for menuen
Tilbydes ikke ud af huset
Desværre tilbyder vi ikke allergier
Og diætbegrænsninger på denne menu


August måneds menu


Forretter
Charcuteri tallerken
Syltet fennikel – oliven – pesto – salat – urter
Eller
Laks koldrøget – syrnet fløde – glaskål
Marineret salat – urter – malt
Hjemmebagt brød – smør til begge forretter
Med 1 glas chenin blanc – Trust your Gut
Stellenbosch – South Afrika   

Hovedretter

Hereford filet rosastegt
Eller
Kylling fra Hopballe Mølle trøffelfarseret
Hertil sommer grønt – knuste kartofler – timian sauce
Med 1 glas Bear Creek – Zinfandel – Californien

Desserter
Skovbakkens pæretærte – lemoncurd – vaniljeis

Eller
Ostetallerken 3 varianter – oliven – rugbrødschips
Med 1 glas L.B.V. port – Quinta do Pego – Porto

3 retter 298,00 – med 3 vine & kaffe 525,00
4 retter 378,00 – med 4 vine & kaffe 685,00
5 retter 458,00 – med 5 vine & kaffe 845,00
Menu kan ikke ændres
I separat lokale plus 100 kr. for menuen
Tilbydes ikke ud af huset
Desværre tilbyder vi ikke allergier
Og diætbegrænsninger på denne menu


Surf and turf kl 18,00 eller 18,30


           Fredag 26 juli             
Fredag 9 august
Fredag 16 august

Kuvertpris 498,00

Skaldyrssuppe med havfrisk vesterhavsfisk
(serveres ved bordet)

Buffet
Gravad laks – Krebsehalesalat – Blåmuslinger – Krabbe klør
Pighaj røget – Makrel røget – Laks dampet – Skalrejer pil selv

Rødtungefilet farseret – Pig/slethvarrer fyldt
Blækspruttering – Torsk/kuller ovnbagt
Kæmperejer indbagte – Laks varmt røget
Alt med lækkert tilbehør -saucer

Oksehøjreb helstegt – til dem hvor det hele ikke skal gå i fisk
Med grov fritter – sauce bearnaise – salat

Karamelkurv med rørt is – jordbær
(Serveres også ved bordet)

Tilkøb til buffet som serveret til bordet
Forudbestilles

½ hummer naturel 75,00 – Østers med citron – stykket 35,00

30 gram kaviar med blinis 350,00 – 3 styk hele jomfruhummer 75,00