Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80
Mad ud af huset
3 retter selskabsmenu – samt natmad & anretning
Minimum 8 kuverter
Forretter
Hummersuppe, med jomfruhummerhaler + 40,00
Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade + 40,00
Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon + 20,00
Laks varmrøget, hertil urtedressing + 20,00
Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing + 20,00
Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing
Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme + 40,00
Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme + 40,00
Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing + 40,00
Rejecocktail, med Thousand Island dressing
Hønsesalat, på frisk ananas
Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille
Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00
Svinemørbrad – røget med syltet fennikel – trøffelmayo
Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter + 40,00
Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe + 20,00
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød
Hovedretter
Perlehøne roulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce + 30,00
Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky +60,00
Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados
Hertil torvets grønt samt sauce jus +60,00
Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce +60,00
Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce
Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvefilet som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce + 30,00
Rosastegt Kalve Rib Eye hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme + 30,00
Kalvefilet rosastegt hertil torvets grønt samt svampesauce + 30,00
Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé
Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt
samt bordelaisesauce +60,00
Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg,
kartofler, surt, samt okseskysauce + 30,00
Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce + 30,00
Lammekølle fyldt med krydderurter eller lamme coulotte
Hertil torvets grønt samt lammeskysauce + 30,00
Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter,hvide & brunede kartofler
Tyttebær samt flødevildtsauce +80,00 kuverten
* * *
Årstidens salat til hovedret + kr 20,00 pr.kuvert
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen
Desserter
Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
Tårn af pistacie- & vanilje parfait i lag med nougat
Hertil frisk frugt & bærcoulis +20,00
Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis
Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne
vandbakkelser & hindbærsorbet +20,00
Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait +20,00
Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet +20,00
Citronfromage den klassiske
Romfromage, hertil lun kirsebærsauce
Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré
Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj
Skovbakkens desserttallerken. 3 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré +40,00
Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé +40,00
Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is +40,00
Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste +40,00
* * *
Hovedret 228,00 + evt tillæg
Hovedret samt forret eller dessert 288,00 + evt tillæg
Hovedret samt forret og dessert 338,00 + evt tillæg
Natmad
Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
Ungarsk gullaschsuppe
Løgsuppe fransk, med ostebrød
Porresuppe, flødelegeret, med bacon
Karrysuppe med hønsekød – ris og piment
Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
urtedressing & hjemmebagt brød
Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce samt rugbrød & rødbeder
Skipperlabskovs med rødbede – purløg og rugbrød
Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon
& ristede champignons
Tarteletter, med høns i asparges
Perlehønesalat, med bacon & druer
Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør
Chilli Con Carne, med crème fraiche
Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat,
med rugbrød & rødbeder
Natmad a kr 98,00
Sammensæt selv en anretning
- Laks varmrøget med flødestuvet spinat.
- Laks dampet med mayonnaise & rejer.
- Lakseroulade med rygeost.
- Rødspætteroulade farseret med laks, hertil urtedressing.
- Havtasketerrin med kæmperejer.(+ 20,00.-)
- Krebsehaler vendt i babysalat.
- Rejer med mayonnaise & citron.
- Laks gravad, hertil sennepsdressing.
- Rødspættefilet med remoulade.
- Dyrekølle røget, med lun porrecreme.
- Spansk Serano skinke med melon.
- Krydderpølse lufttørret med syltede artiskok.
- Perlehønesalat med bacon druer & karrydressing.
- Poulardbryst svampefarseret med tomatkompot.
- Andebryst glaseret med Madagaskar peber.
- Mørbradboeuf, hertil champignon a´la creme – asier. (+20,00.-)
- Flæskefrikadeller lune, hertil kold kartoffelsalat.
- Hakkebøf, hertil bløde løg & rødbeder.
- Leverpostej hjemmelavet, hertil bacon & champignon.
- Bayonneskinke glaseret lun, hertil pastasalat eller flødebagtekartofler.
- Roastbeef, hertil kold kartoffelsalat.
- Tartelet med høns i asparges.
- Grønsagstærte med peberdressing.
- Brie med oliven & hvidløg.
- Gorgonzola med rå æggeblomme.
- 2 slags ost med druer & kiks.
- Frisk frugtsalat med råcreme.
- Frugttærte med cremefraiche.
- Chokoladetrøffelkage med bærpuré.
- Brød og smør 15,00
Vælg selv 5 forskellige ting til hver kuvert.
Kr 248,00 per kuvert.
Tilvalg pr. ekstra ting kr. 40,00.-