Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Mad ud af huset
3 retter selskabsmenu – samt natmad & anretning
Minimum 8 kuverter


​Forretter

Hummersuppe, med jomfruhummerhaler + 40,00

Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade + 40,00

​Klar suppe, med kødboller, melboller & urter

​Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller

​Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon + 20,00


​Laks varmrøget, hertil urtedressing + 20,00

Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing + 20,00

Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing

Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme + 40,00

Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme + 40,00

Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing + 40,00

Rejecocktail, med Thousand Island dressing


​Hønsesalat, på frisk ananas

Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille

Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00

Svinemørbrad – røget med syltet fennikel – trøffelmayo

Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter + 40,00

​Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe + 20,00

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

Hovedretter

 Perlehøne roulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce + 30,00

​Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky +60,00

​Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados
Hertil torvets grønt samt sauce jus +60,00

Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce +60,00


Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce

Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce

Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce

Kalvefilet som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce + 30,00

Rosastegt Kalve Rib Eye hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme + 30,00

Kalvefilet rosastegt hertil torvets grønt samt svampesauce + 30,00

​Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé
Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt
​samt bordelaisesauce +60,00

Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg,
kartofler, surt, samt okseskysauce + 30,00

Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce + 30,00

  Lammekølle fyldt med krydderurter eller lamme coulotte
Hertil torvets grønt samt lammeskysauce + 30,00

Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter,hvide & brunede kartofler
Tyttebær samt flødevildtsauce +80,00 kuverten
* * *
Årstidens salat til hovedret + kr 20,00 pr.kuvert
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen

​​Desserter

Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00

Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00

Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis

Tårn af pistacie- & vanilje parfait ​i lag med nougat
Hertil frisk frugt & bærcoulis +20,00

Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis

Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne
​vandbakkelser & hindbærsorbet +20,00

Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait +20,00

Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet +20,00

Citronfromage den klassiske

​Romfromage, hertil lun kirsebærsauce

Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré

Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj

Skovbakkens desserttallerken. ​3 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré​ +40,00

Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé +40,00

​Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is +40,00

Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste +40,00
* * *
Hovedret 178,00 + evt tillæg
Hovedret samt forret eller dessert 238,00 + evt tillæg
Hovedret samt forret og dessert 298,00 + evt tillæg

​Natmad

Klar suppe, med kødboller, melboller & urter

Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller

Ungarsk gullaschsuppe

Løgsuppe fransk, med ostebrød

Porresuppe, flødelegeret, med bacon

Karrysuppe med hønsekød – ris og piment

Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
​urtedressing & hjemmebagt brød

Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep

Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce ​samt rugbrød & rødbeder

Skipperlabskovs med rødbede – purløg og rugbrød

Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon
​& ristede champignons

Tarteletter, med høns i asparges

Perlehønesalat, med bacon & druer

Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør

Chilli Con Carne, med crème fraiche

Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat,
​med rugbrød & rødbeder

Natmad a kr 98,00


​Sammensæt selv en anretning

  • Laks varmrøget med flødestuvet spinat.
  • ​Laks dampet med mayonnaise & rejer.
  • ​Lakseroulade med rygeost.
  • ​Rødspætteroulade farseret med laks, hertil urtedressing.
  • ​Havtasketerrin med kæmperejer.(+ 20,00.-)
  • ​Krebsehaler vendt i babysalat.
  • ​Rejer med mayonnaise & citron.
  • ​Laks gravad, hertil sennepsdressing.
  • ​Rødspættefilet med remoulade.
  • ​Dyrekølle røget, med lun porrecreme.
  • ​Spansk Serano skinke med melon.
  • ​Krydderpølse lufttørret med syltede artiskok.
  • ​Perlehønesalat med bacon druer & karrydressing.
  • ​Poulardbryst svampefarseret med tomatkompot.
  • ​Andebryst glaseret med Madagaskar peber.
  • ​Mørbradboeuf, hertil champignon a´la creme – asier. (+20,00.-)
  • ​Flæskefrikadeller lune, hertil kold kartoffelsalat.
  • ​Hakkebøf, hertil bløde løg & rødbeder.
  • ​Leverpostej hjemmelavet, hertil bacon & champignon.
  • ​Bayonneskinke glaseret lun, hertil pastasalat eller flødebagtekartofler.
  • ​Roastbeef, hertil kold kartoffelsalat.
  • ​Tartelet med høns i asparges.
  • ​Grønsagstærte med peberdressing.
  • ​Brie med oliven & hvidløg.
  • ​Gorgonzola med rå æggeblomme.
  • ​2 slags ost med druer & kiks.
  • ​Frisk frugtsalat med råcreme.
  • ​Frugttærte med cremefraiche.
  • ​Chokoladetrøffelkage med bærpuré.
  • Brød og smør 15,00

​Vælg selv 5 forskellige ting til hver kuvert.

​Kr 228,00 per kuvert.

​Tilvalg pr. ekstra ting kr. 40,00.-​