Vildtaften
Vildtaften 2026
OKTOBER
Torsdagene 8. – 15. – 22. – 29.
Fredagene 9. – 16. – 23. – 30.
Lørdagene 10. – 17. – 24. – 31.
NOVEMBER
Torsdagene 5. – 12. – 19. – 26.
Fredagene 6. – 13.
Lørdagene 7. – 14. – 21.
Buffet
Forret serveres ved bordet
Svampesuppe flødelegeret – med bacon
Brød & smør
* * *
Dyrekølle – syltet rødløg – vildtsalat
* * *
Crustade med Perlehøne i asparges
* * *
Kronhjortekølle stegt som vildt.
Waldorfsalat – kvædesauce – Kartoffelkroketter.
* * *
Vildsvin med råsyltede blommer.
Brunede kartofler – tyttebær.
* * *
Skovdue i svampesauce
Flødegratineret kartofler.
* * *
Vildand i flødevildtsauce.
Aspargeskartofler.
* * *
Vagtel farseret – druesauce.
Glaserede kastanjer – drueagurker.
* * *
Dessert serveret ved bordet
Flamberede brombær med softice i sprød nøddekurv.
* * *
Torsdage 428,00
lørdage 468,00
Ankomst 18:00 – 18:30