Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80
Mortensaften 10. november 2025
1/1 ænder ud af huset – se nederst
Gravad laks med rævesauce
Anrettet med sprød salat – foccaciabrød – smør
Andesteg på gammeldags maner
Hertil hvide og brunede kartofler
Svesker samt hjemmelavet rødkål & andeskysauce
Duet af æblekage &
Ris a la mande med kirsebærsauce
Hovedret samt dessert kr. 390,00
Alle 3 retter kr. 450,00
Desværre tilbyder vi ikke allergier
& diætbegrænsninger på denne menu
Køkkenet modtager bestillinger fra 17,30
Restauranten lukker senere
Mortensaften 2025
Som take away
Gør mortensaften nem – lad os stege anden 3400 g og parter den
Folie låg fjernes
Anden sættes i ovnen på ca. 185 grader i ca. 20 til 25 minutter
Vi laver også den hjemmelavede rødkål – varmes op i gryde
Samt en lækker andeskysauce
saucen varmes i gryde – skal lige op og koge
1/1 and kun kr. 600.00 ½ and kr.300,00
Så er der kun kartoflerne i selv skal klare
Eventuelt tilkøb
1 liter ekstra Andesauce 100,00
1 liter ekstra hjemmelavet rødkål 100,00
1/1 flaske passende rødvin til stegen 100,00
Afhentes mellem 13,00 og 15,00
Sidste bestilling modtages den 8.november 2024