Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Mortens aften 10. november 2021

andesteg_34

Pighvar dampet
Med urtemayonnaise – brøndkarse
Brød & smør


Andesteg på gammeldags maner
Hertil hvide og brunede kartofler
Svesker samt hjemmelavet rødkål & andeskysauce


Duet af æblekage &
Ris a la mande med kirsebærsauce


Hovedret samt dessert  kr. 318,00
Alle 3 retter Kr. 368,00
Desværre tilbyder vi ikke allergier & diætbegrænsninger på denne menu
Køkkenet modtager bestillinger fra 17,30
Restauranten lukker senere


Mortensaften 2021 take away

Gør mortensaften nem – lad os stege anden 3400 g og parter den i ¼
Folie låg fjernes
Anden sættes i ovnen på ca. 185 grader i ca. 20 til 25 minutter

unnamed

Vi laver også den hjemmelavede rødkål – varmes op i gryde

unnamed-1

Samt en lækker andeskysauce
saucen varmes i gryde – skal lige op og koge

unnamed-2

1/1 and kun kr. 375.00                   ½ and kr.225,00
Så er der kun kartoflerne i selv skal klare

Eventuelt tilkøb
1 liter ekstra Andesauce 50,00
1 liter ekstra hjemmelavet rødkål 50,00
1/1 flaske passende rødvin til stegen 100,00
Afhentes mellem 15,00 og 17,00
Sidste bestilling modtages den 9.november 2021