Mortens aften
Mortensaften 10. november 2026
vi siger tak til de godt 2oo gæster vi havde til mortensand 2025 og håber at se mange af jer igen næste år
Forret
Gravad laks med rævesauce
Anrettet med sprød salat – foccaciabrød – smør
Hovedret
Andesteg på gammeldags maner
Hertil hvide og brunede kartofler
Svesker samt hjemmelavet rødkål & andeskysauce
Dessert
Duet af æblekage &
Ris a la mande med kirsebærsauce
Hovedret samt dessert: kr. 398,00
Alle 3 retter: kr. 468,00
Desværre tilbyder vi ikke allergier & diætbegrænsninger på denne menu
Køkkenet modtager bestillinger fra 17,30.
Restauranten lukker senere.
Mortensaften 2025
Som take away
Gør mortensaften nem – lad os stege anden 3400 g og parter den.
Folie låg fjernes
Anden sættes i ovnen på ca. 185 grader i ca. 20 til 25 minutter
Vi laver også den hjemmelavede rødkål – varmes op i gryde
Samt en lækker andeskysauce
saucen varmes i gryde – skal lige op og koge
1/1 and
½ and
Priserne kommer 1 oktober 2026
Så er der kun kartoflerne i selv skal klare
Eventuelt tilkøb
1 liter ekstra Andesauce 100,00
1 liter ekstra hjemmelavet rødkål 100,00
1/1 flaske passende rødvin til stegen 100,00
Afhentes mellem 13,00 og 15,00
Sidste bestilling modtages den 8. november 2024