Mortens aften

Mortensaften 10. november 2026 
vi siger tak til de godt 2oo gæster vi havde til mortensand 2025 og håber at se mange af jer igen næste år

Forret

Gravad laks med rævesauce
Anrettet med sprød salat – foccaciabrød – smør

Hovedret

Andesteg på gammeldags maner
Hertil hvide og brunede kartofler
Svesker samt hjemmelavet rødkål & andeskysauce

Dessert

Duet af æblekage &
Ris a la mande med kirsebærsauce

Hovedret samt dessert: kr. 398,00
Alle 3 retter: kr. 468,00

Desværre tilbyder vi ikke allergier & diætbegrænsninger på denne menu

Køkkenet modtager bestillinger fra 17,30.
Restauranten lukker senere.

Mortensaften 2025
Som take away

Gør mortensaften nem – lad os stege anden 3400 g og parter den.

Folie låg fjernes
Anden sættes i ovnen på ca. 185 grader i ca. 20 til 25 minutter

Vi laver også den hjemmelavede rødkål – varmes op i gryde

Samt en lækker andeskysauce
saucen varmes i gryde – skal lige op og koge

1/1 and 
½ and 
Priserne kommer 1 oktober 2026
Så er der kun kartoflerne i selv skal klare

Eventuelt tilkøb
1 liter ekstra Andesauce 100,00
1 liter ekstra hjemmelavet rødkål 100,00
1/1 flaske passende rødvin til stegen 100,00

Afhentes mellem 13,00 og 15,00
Sidste bestilling modtages den 8. november 2024

86 42 01 80