Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Take away / Mad ud af huset
1 – 2 – eller 3 retter selskabsmad
Natmad
Anretning
Minimum 8 kuverter
Bestilling senest 3 dage før inden 12,00


​Forretter

Hummersuppe, med jomfruhummerhaler + 40,00
Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade + 40,00
​Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
​Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
​Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon


​Laks varmrøget, hertil urtedressing
Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing + 20,00
Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing
Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme + 40,00
Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme + 40,00
Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing + 40,00
Rejecocktail, med Thousand Island dressing


​Hønsesalat, på frisk ananas
Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille
Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00
Svinemørbrad – røget med syltet fennikel – trøffelmayo
Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter + 40,00
​Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

Hovedretter

 Perlehøne roulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce
Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky +60,00
​Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados
Hertil torvets grønt samt sauce jus +60,00
Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce +60,00


Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,-
aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce
Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,-
brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter-
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvefilet som vildt, hertil waldorfsalat, ærter-
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce + 30,00
Rosastegt Kalve Rib Eye hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme + 30,00
Kalvefilet rosastegt hertil torvets grønt samt svampesauce + 30,00
​Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé + 60,00
Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt-
​samt bordelaisesauce +60,00
Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg-
kartofler, surt, samt okseskysauce + 30,00
Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce + 30,00
Lammekølle fyldt med krydderurter eller lamme coulotte-
Hertil torvets grønt samt lammeskysauce + 30,00
Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter,hvide & brunede kartofler-
Tyttebær samt flødevildtsauce +80,00 kuverten
* * *
Årstidens salat til hovedret + kr 20,00 pr.kuvert
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen

​​Desserter

Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis –
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis-
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
Tårn af pistacie- & vanilje parfait ​i lag med nougat-
Hertil frisk frugt & bærcoulis +20,00
Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis
Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne-
​vandbakkelser & hindbærsorbet
Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait +20,00
Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet +20,00
Citronfromage den klassiske
​Romfromage, hertil lun kirsebærsauce
Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré
Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj
Skovbakkens desserttallerken. ​3 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré​ +40,00
Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé +40,00
​Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is +40,00
Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste +40,00
* * *
Hovedret 238,00 + evt tillæg
Hovedret samt forret eller dessert 298,00 + evt tillæg
Hovedret samt forret og dessert 348,00 + evt tillæg


​Natmad

Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
Ungarsk gullaschsuppe
Løgsuppe fransk, med ostebrød
Porresuppe, flødelegeret, med bacon
Karrysuppe med hønsekød – ris og piment
Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte-
​urtedressing & hjemmebagt brød
Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce ​samt rugbrød & rødbeder
Skipperlabskovs med rødbede – purløg og rugbrød
Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon-
​& ristede champignons
Tarteletter, med høns i asparges
Perlehønesalat, med bacon & druer
Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør
Chilli Con Carne, med crème fraiche
Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat,
​med rugbrød & rødbeder

Natmad a kr 98,00


Sammensæt selv en Juleanretning 2022

****
2 x sild, løg, kapers & karrysalat
Rejer hertil mayonnaise & citron
Krebsehalesalat
Laks røget med røræg
Laks varmt røget med urtedressing
Rødspætte filet med remoulade
Røget ål med røræg – purløg (58,00)
Mørbradboeuf, hertil champignon a´la creme & asier (+ kr. 20,00)
Flæskefrikadeller med stuvet hvidkål
Julemedister med grønlangkål & brunede kartofler
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Sylte med sennep og røbede
Leverpostej hjemmelavet, med bacon & champignon
Bayonneskinke sukkerglaseret med grønlangkål
Roastbeef med pickles
Tartelet med høns i asparges
Grønsagstærte med peberdressing
Brie med oliven & hvidløg
Gorgonzola med druer – valnødder
Frisk frugtsalat med råcreme
Ris á la mande med lun kirsebærsauce
Brød og smør er med her i huset ellers 20,00


Kun på forudbestilling senest dagen før
8 varianter her i huset kr. 358,00 til minimum 8 personer
6 varianter ud af huset kr. 288,00 til minimum 8 personer

Tilvalg pr. ting kr. 40,00

Juleplatte her i huset kr.258,00
Marineret sild – fiskefilet – æg og rejer
Sylte – mørbradbeouf a la creme
Brieost – ris a la mande med kirsebærsauce