Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80
Take away / Mad ud af huset
1 – 2 – eller 3 retter selskabsmad
Natmad
Anretning
Minimum 8 kuverter
Bestilling senest 3 dage før inden 12,00
Forretter
Hummersuppe, med jomfruhummerhaler + 40,00
Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade + 40,00
Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon + 20,00
Laks varmrøget, hertil urtedressing + 20,00
Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing + 20,00
Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing
Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme + 40,00
Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme + 40,00
Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing + 40,00
Rejecocktail, med Thousand Island dressing
Hønsesalat, på frisk ananas
Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille
Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00
Svinemørbrad – røget med syltet fennikel – trøffelmayo
Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter + 40,00
Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe + 20,00
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød
Hovedretter
Perlehøne roulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce + 30,00
Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky +60,00
Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados
Hertil torvets grønt samt sauce jus +60,00
Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce +60,00
Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,-
aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce
Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,-
brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter-
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvefilet som vildt, hertil waldorfsalat, ærter-
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce + 30,00
Rosastegt Kalve Rib Eye hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme + 30,00
Kalvefilet rosastegt hertil torvets grønt samt svampesauce + 30,00
Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé
Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt-
samt bordelaisesauce +60,00
Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg-
kartofler, surt, samt okseskysauce + 30,00
Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce + 30,00
Lammekølle fyldt med krydderurter eller lamme coulotte-
Hertil torvets grønt samt lammeskysauce + 30,00
Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter,hvide & brunede kartofler-
Tyttebær samt flødevildtsauce +80,00 kuverten
* * *
Årstidens salat til hovedret + kr 20,00 pr.kuvert
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen
Desserter
Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis –
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis-
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
Tårn af pistacie- & vanilje parfait i lag med nougat-
Hertil frisk frugt & bærcoulis +20,00
Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis
Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne-
vandbakkelser & hindbærsorbet +20,00
Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait +20,00
Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet +20,00
Citronfromage den klassiske
Romfromage, hertil lun kirsebærsauce
Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré
Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj
Skovbakkens desserttallerken. 3 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré +40,00
Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé +40,00
Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is +40,00
Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste +40,00
* * *
Hovedret 198,00 + evt tillæg
Hovedret samt forret eller dessert 258,00 + evt tillæg
Hovedret samt forret og dessert 318,00 + evt tillæg
Natmad
Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
Ungarsk gullaschsuppe
Løgsuppe fransk, med ostebrød
Porresuppe, flødelegeret, med bacon
Karrysuppe med hønsekød – ris og piment
Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte-
urtedressing & hjemmebagt brød
Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce samt rugbrød & rødbeder
Skipperlabskovs med rødbede – purløg og rugbrød
Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon-
& ristede champignons
Tarteletter, med høns i asparges
Perlehønesalat, med bacon & druer
Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør
Chilli Con Carne, med crème fraiche
Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat,
med rugbrød & rødbeder
Natmad a kr 98,00
Sammensæt selv en anretning
- Laks varmrøget med flødestuvet spinat.
- Laks dampet med mayonnaise & rejer.
- Lakseroulade med rygeost.
- Rødspætteroulade farseret med laks, hertil urtedressing.
- Havtasketerrin med kæmperejer.(+ 20,00.-)
- Krebsehaler vendt i babysalat.
- Rejer med mayonnaise & citron.
- Laks gravad, hertil sennepsdressing.
- Rødspættefilet med remoulade.
- Dyrekølle røget, med lun porrecreme.
- Spansk Serano skinke med melon.
- Krydderpølse lufttørret med syltede artiskok.
- Perlehønesalat med bacon druer & karrydressing.
- Poulardbryst svampefarseret med tomatkompot.
- Andebryst glaseret med Madagaskar peber.
- Mørbradboeuf, hertil champignon a´la creme – asier. (+20,00.-)
- Flæskefrikadeller lune, hertil kold kartoffelsalat.
- Hakkebøf, hertil bløde løg & rødbeder.
- Leverpostej hjemmelavet, hertil bacon & champignon.
- Bayonneskinke glaseret lun, hertil pastasalat eller flødebagtekartofler.
- Roastbeef, hertil kold kartoffelsalat.
- Tartelet med høns i asparges.
- Grønsagstærte med peberdressing.
- Brie med oliven & hvidløg.
- Gorgonzola med rå æggeblomme.
- 2 slags ost med druer & kiks.
- Frisk frugtsalat med råcreme.
- Frugttærte med cremefraiche.
- Chokoladetrøffelkage med bærpuré.
- Brød og smør 15,00
Vælg selv 5 forskellige ting til hver kuvert.
Kr 228,00 per kuvert.
Tilvalg pr. ekstra ting kr. 40,00.-