Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Take Away 2020


Forret
Varm røget laks – urtedressing – brød 88,00
* * *
Hovedretter
Tournedos af Kalvemørbrad
Årstidens grønt
Ovnbagte kartofler
Svampesauce flødelegeret 178,00
Eller
Wienerschnitzel skåret af kalv
Brasede kartofler – ærter
Skysauce 158,00
Eller
Kalvefilet stegt som vildt  Waldorfsalat – tyttebær
Små ovnbagte kartofler
Flødevildt sauce 178,00
* * *
Dessert
Rig chokolade trøffelkage med frugt puré 50,00
Eller
½ islagkage hjemmelavet med marcipan top 200,00
1/1 islagkage hjemmelavet med marcipan top 350,00
* * *
Kan bestilles på telefon 86420180
Afhentning mandag – lørdag senest kl. 17,00
Nogle søndage fra 11,30 til 12,00


Tappas tallerken
Varm røget laks
Fennikel spegepølse
Due – svampe paté
Serano Skinke
Røget svinemørbrad
Unika gl.knas med druer
Oliven – syltede løg
Pesto – brød 178,00
* * *
Kan bestilles på telefon 86420180 fra mandag 2 november
Afhentning mandag til lørdag – senest kl. 17,00
Nogle søndage fra 11,30 til 12,00


Juleplatte kr. 168,00
Minimum 2 kuverter

Marineret sild med Karrysalat
½ æg med rejer
Rødspættefilet med remoulade
Sylte med sennep
Ribbensteg med rødkål
Mørbradbøf
Med svampe a la creme
Brie ost med druer
Ris a la mande
Med kirsebærsauce
* * *
Alle dage fra 16 november
Dog ikke 24/12 & 31/12


Juleanretning 248,00
Minimum 6 kuverter

Marineret sild med karrysalat
Rødspættefilet med remoulade
Tartelet med høns i asparges
Mørbradbøf
Med svampe a la creme
Ribbensteg med rødkål
Hamburgerryg med
Grønlangkål – brunede kartofler
Unika gl.knas med druer
Ris a la mande
Med kirsebærsauce
* * *
Alle dage fra 16 november
Dog ikke 24/12 & 31/12



Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80