Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80
Take Away fra 10 februar til 31 marts
Kan bestilles på telefon 86420180 imellem 10,00 & 17,00
Afhentning ons til lørdag – senest kl. 17,30 Søndage – senest kl. 13,00
Forretter
Varm røget laks – urtedressing – brød 68,00
Rejecocktail på sprød salat – brød 68,00
Hovedretter
Peberbeouf af Oksemørbrad -ovnbagte kartofler
Køkkenchefens tilbehør – flødepebersauce 178,00*
Wienerschnitzel skåret af kalv
Brasede kartofler – ærter – skysauce 158,00*
Svampefarseret kyllingebryst – ovnbagte kartofler
Køkkenchefens tilbehør – estragonsauce 158,00*
* skal opvarmes – vejledning medfølger
Onsdage
Stjerneskud med 2 stegte fiskefilet 100,00
Onsdag – torsdage
Herregårdshakkebøf med grilltomat – ærter
Råstegte kartofler samt sauce Bearnaise 98,00*
*skal opvarmes – vejledning medfølger
Torsdage
Skovbakke – platte
½ æg med rejer – kyllingebryst med trøffelmayo – skinkesalat med brøndkarse
Flæskefrikadelle med hjemmelavet rødkål – leverpostej med bacon
Brieost med Nexø kernebider – Hjemmebagt Foccacia brød – 100,00
Tilbud kun søndage
Rosastegt kalvefilet som vildt – Waldorfsalat – tyttebær
Hvide og brunede kartofler – flødevildtsauce 138,00*
*skal opvarmes – vejledning medfølger
Dessert
Cremenougatkage med bærkompot 58,00
½ islagkage hjemmelavet med marcipan top 250,00
1/1 islagkage hjemmelavet med marcipan top 450,00
Tapas platte
Varm røget laks – urtedressing – fennikel spegepølse med syltede fennikel
Duepaté med svampe – serano skinke lufttørret
Røget svinemørbrad med trøffelmayo – unika gammel knas
Oliven – syltede løg – pesto – brød 158,00
Lidt Ekstra
½ side af vor hjemmerøget laks – citron – urtedressing 250,00
Hjemmebagt Foccacia brød 50,00
Bestil på: Tlf.: 86 42 01 80