Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80
Nyd bekvemmeligheden med vores mad ud af huset
Hos Restaurant Skovbakken er vores mad ud af huset altid lavet af friske råvarer og med stor omhyggelighed, så uanset om du er derhjemme eller på vores restaurant, kan du være sikker på et dejligt måltid. Vores mad ud af huset er perfekt til både store og små selskaber, som ønsker lækker, traditionel dansk mad af råvarer af høj kvalitet til en rimelig pris.
Vi tilbyder mad ud af huset til minimum 8 kuverter, som skal bestilles 3 dage i forvejen.
Bestil til alle anledninger
Uanset om du bare ønsker at slippe for madlavningen når der kommer gæster, eller om du skal holde et større selskab, kan du altid bestille vores mad ud af huset. Vi leverer både festmad og catering til større begivenheder som konfirmation, bryllup, barnedåb, fødselsdage eller lignende, men også til de mindre, hyggelige og intime arrangementer, som til en vennemiddag.
Vil du bare gerne nyde lækker, veltilberedt mad i dit eget hjem sammen med din familie og dine gæster, kan du altid bestille vores mad ud af huset.
Bestil med levering eller afhent selv
Vi tilbyder lækker, hjemmelavet mad, som kan afhentes på vores adresse, Østervangsvej 1 i Randers C, så du nemt kan servere god mad til dine gæster. Er bestillingen til særligt mange mennesker, eksempelvis til større arrangementer eller events, kan det aftales, at maden i stedet leveres til adressen.
OBS! Skal vi levere mad til mange mennesker, ser vi gerne, at det bestilles i god tid, så vi har god mulighed for at levere.
Kontakt os og hør mere om vores mad ud af huset
Hvis du gerne vil høre mere om vores lækre, sæsonbetonede retter, vi laver som takeaway, kan du altid ringe til vores telefon: 86 42 01 80 og høre mere om, hvad vi tilbyder, hvordan du afhenter, eller hvis du har andre spørgsmål eller ønsker til vores menu.
Take away / Mad ud af huset
1 – 2 – eller 3 retter selskabsmad
Natmad
Minimum 8 kuverter
Bestilling senest 3 dage før inden 12,00
Forretter
Hummersuppe, med jomfruhummerhaler + 40,00
Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade + 40,00
Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon
Laks varmrøget, hertil urtedressing
Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing + 20,00
Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing
Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme + 40,00
Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme + 40,00
Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing + 40,00
Rejecocktail, med Thousand Island dressing
Hønsesalat, på frisk ananas
Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille
Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00
Svinemørbrad – røget med syltet fennikel – trøffelmayo
Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter + 40,00
Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød
Hovedretter
Ovnstegt hopballekylling med skysauce,hjemmelavet agurkesalat og mormorsalat
Perlehøne roulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce
Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky +60,00
Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados
Hertil torvets grønt samt sauce jus
Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce
Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,-
aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce
Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,-
brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter-
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvefilet som vildt, hertil waldorfsalat, ærter-
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce + 40,00
Rosastegt Kalve Rib Eye hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme + 40,00
Kalvefilet rosastegt hertil torvets grønt samt svampesauce + 40,00
Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé + 60,00
Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt-
samt bordelaisesauce +60,00
Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg-
kartofler, surt, samt okseskysauce + 40,00
Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce + 40,00
Lammekølle fyldt med krydderurter eller lamme coulotte-
Hertil torvets grønt samt lammeskysauce
Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter,hvide & brunede kartofler-
Tyttebær samt flødevildtsauce +80,00 kuverten
* * *
Årstidens salat til hovedret + kr 20,00 pr.kuvert
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen
Desserter
Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis –
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis-
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
Tårn af pistacie- & vanilje parfait i lag med nougat-
Hertil frisk frugt & bærcoulis +20,00
Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis
Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne-
vandbakkelser & hindbærsorbet
Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait +20,00
Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet +20,00
Citronfromage den klassiske
Romfromage, hertil lun kirsebærsauce
Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré
Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj
Skovbakkens desserttallerken. 3 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré +40,00
Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé +40,00
Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is +40,00
Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste +40,00
* * *
Hovedret 238,00 + evt tillæg
Hovedret samt forret eller dessert 298,00 + evt tillæg
Hovedret samt forret og dessert 348,00 + evt tillæg
Natmad
Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
Ungarsk gullaschsuppe
Løgsuppe fransk, med ostebrød
Porresuppe, flødelegeret, med bacon
Karrysuppe med hønsekød – ris og piment
Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte-
urtedressing & hjemmebagt brød
Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce samt rugbrød & rødbeder
Skipperlabskovs med rødbede – purløg og rugbrød
Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon-
& ristede champignons
Tarteletter, med høns i asparges
Perlehønesalat, med bacon & druer
Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør
Chilli Con Carne, med crème fraiche
Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat,
med rugbrød & rødbeder
Natmad a kr 98,00