Take away
Nyd bekvemmeligheden med vores mad ud af huset
Hos Restaurant Skovbakken er vores mad ud af huset altid lavet af friske råvarer og med stor omhyggelighed, så uanset om du er derhjemme eller på vores restaurant, kan du være sikker på et dejligt måltid. Vores mad ud af huset er perfekt til både store og små selskaber, som ønsker lækker, traditionel dansk mad af råvarer af høj kvalitet til en rimelig pris.
Vi tilbyder mad ud af huset til minimum 8 kuverter, som skal bestilles 3 dage i forvejen.
Bestil til alle anledninger
Uanset om du bare ønsker at slippe for madlavningen når der kommer gæster, eller om du skal holde et større selskab, kan du altid bestille vores mad ud af huset. Vi leverer både festmad og catering til større begivenheder som konfirmation, bryllup, barnedåb, fødselsdage eller lignende, men også til de mindre, hyggelige og intime arrangementer, som til en vennemiddag. Vil du bare gerne nyde lækker, veltilberedt mad i dit eget hjem sammen med din familie og dine gæster, kan du altid bestille vores mad ud af huset.
Bestil med levering eller afhent selv
Vi tilbyder lækker, hjemmelavet mad, som kan afhentes på vores adresse, Østervangsvej 1 i Randers C, så du nemt kan servere god mad til dine gæster. Er bestillingen til særligt mange mennesker, eksempelvis til større arrangementer eller events, kan det eventuelt aftales, at maden i stedet leveres til adressen.
OBS! Skal vi levere mad til mange mennesker, ser vi gerne, at det bestilles i god tid, så vi har god mulighed for at eventuelt levere.
Take away / Mad ud af huset
- Minimum 8 kuverter
- Bestilling senest 3 dage før inden 12,00
- Bemærk venligst at vi ikke tilbyde vegetar menu eller kan tage højde for allergener på vores menuer ud af huset
Forretter
- Hummersuppe, med jomfruhummerhaler + 40,00
- Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
- Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
- Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon
- Laks varmrøget, hertil urtedressing
- Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing + 20,00
- Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing
- Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme + 40,00
- Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme + 40,00
- Rejecocktail, med Thousand Island dressing
- Hønsesalat, på frisk ananas
- Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille
- Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00
- Svinemørbrad – røget med syltet fennikel – trøffelmayo
- Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød
Hovedretter
- Perlehøne roulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce
- Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados
Hertil torvets grønt samt sauce jus - Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,- aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce
- Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,- brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
- Kalvefilet som vildt, hertil waldorfsalat, ærter- aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce + 40,00
- Kalvefilet rosastegt hertil torvets grønt samt svampesauce + 40,00
- Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé + 60,00
- Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt- samt bordelaisesauce +60,00
- Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg- kartofler, surt, samt okseskysauce + 40,00
- Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce + 40,00
- Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter,hvide & brunede kartofler- Tyttebær samt flødevildtsauce +80,00 kuverten
***
Årstidens salat til hovedret + kr 20,00 pr.kuvert
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen
Desserter
- Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis – Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
- Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis- Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
- Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
- Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis
- Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet +20,00
- Citronfromage den klassiske
- Romfromage, hertil lun kirsebærsauce
- Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré
- Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj
- Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé +40,00
***
Hovedret 258,00 + evt. tillæg
Hovedret samt forret eller dessert 318,00 + evt. tillæg
Hovedret samt forret og dessert 368,00 + evt. tillæg
Natmad
- Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
- Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
- Ungarsk gullaschsuppe
- Løgsuppe fransk, med ostebrød
- Porresuppe, flødelegeret, med bacon
- Karrysuppe med hønsekød – ris og piment
- Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte- urtedressing & hjemmebagt brød
- Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce samt rugbrød & rødbeder
- Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon- & ristede champignons
- Tarteletter, med høns i asparges
- Chilli Con Carne, med crème fraiche
- Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat, med rugbrød & rødbeder
Natmad a kr. 118,00