Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

 

Take Away til uge 22
Fredag den 29 maj og Lørdag den 30 Maj
* * *
Forretter
Varm røget laks
Med urtedressing – brød 78,00
Eller
Rødtungefilet Krebsehalefarseret
  På sprød salat – urtedressing – brød – 78,00
* * *
Hovedretter
Wienerschnitzel skåret af kalv
Brasede kartofler – ærter – skysauce 138,00
Eller
Oksemørbrad som Tournedos
Ovnbagte kartofler
Portobello svamp med kryddersmør
Grill tomat – ærter – sauce Bearnaise 178,00
Eller
Kalvefilet stegt som vildt – Waldorfsalat
Små ovnbagte kartofler – tyttebær
Flødevildt sauce 158,00
* * *
Dessert
Rabarber Trifli med makron og flødeskum 58,00
* * *
Kan bestilles på telefon 86420180
Afhentning fre – lørdag via Salen fra 16,00 til 17,00


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80