Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Take Away maj 2021


Kan bestilles på telefon 86420180 imellem 10,00 & 17,00
Afhentning ons til lørdag – senest kl. 17,30             Søndage – senest kl. 12,00


Forretter
Varm røget laks – sauce verté – ristet mandler – nye asparges – brød 78,00
Rødtunge roulade med indre af jomfruhummer – rygeostecreme – brød 78,00


Hovedretter
Kalvetournedos grillet – kartoffel soufflé
Køkkenchefens tilbehør – Bearnaisesauce 188,00*

Wienerschnitzel skåret af kalv
Brasede kartofler – ærter – skysauce 158,00*

Vagtel farseret med perlehøne – krydder kartofler
Køkkenchefens tilbehør – trøffelsauce 198,00*
* skal opvarmes – vejledning medfølger


Luksus stjerneskud
Med dampet rødtunge og stegt Rødspætte
Håndpillede rejer – nye asparges – ørredrogn 158,00


Tilbud kun søndage
Rejecocktail på sprød salat
Oksesteg gammeldags – gulerødder – bønner – glaseret løg – tyttebær
Hvide kartofler – Okseskysauce
Rig Chokolademousse med hindbær – knas
Alle 3 retter 200,00
*skal opvarmes – vejledning medfølger


Dessert
Rabarber mazarin kage med vanilje creme fraiche – crumble 58,00
Rig Chokolademousse med hindbær – knas 48,00


Tapas platte
Varm røget laks – urtedressing – fennikel spegepølse med syltede fennikel
Duepaté med svampe –  Serano skinke lufttørret
Røget svinemørbrad med trøffelmayonnaise – unika gammel knas
Oliven – syltede løg – pesto – brød 158,00


Lidt Ekstra
Hjemmebagt Foccacia brød 50,00


Bestil på: Tlf.: 86 42 01 80