Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Nytårs Menu 2020

Hummersuppe flødelegeret
Anrettet med havfrisk torsk
* * *
Tappastallerken
Rødtunge med indre af krebsehaler – urtemayonnaise
Duebryst med vilde svampe – cherrytomater – trøffelskum
Svinemørbrad røget med syltet fennikel
* * *
 Kalvemørbrad eller
Vagtel farseret med souffle af perlehønebryst
Med ristede østershatte – urtesouflé
Pommes Anna samt morkelglace
 * * *
Skovbakkens Desserttallerken
Creme Bruleé – Rig Chokoladekage
Nøddekurv med sorbet
Anrettet med bær coulis og frugt

* * *
Alle 4 retter 425,00
* * *

Eller

Skovbakkens berømte varmrøget laks
Med urtedressing – brød & smør
* * *
Rosastegt Kalvefilet som vildt
Med hvide og brunede kartofler
Waldorfsalat – tyttebær – flødevildt sauce
* * *
 Rig Chokoladekage
Nøddekurv med sorbet
Anrettet med bær coulis og frugt
* * *
Alle 3 retter 325,00

Afhentning mellem 12,00 og 13,30 den 31.december 2020
Sidste dag for bestilling den 28.december kl. 15,00