Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Selskabslokaler i Randers

Hos Restaurant Skovbakken har vi et stort udbud af selskabslokaler. Nærmere bestemt huser restauranten 7 lokaler, der rummer alt mellem 8-180 personer. Alle vores selskabslokaler har store vinduespartier med udsigt, lys og luft. Lokalerne er rummelige og fyldt med hjertevarme. Med vores veluddannede personale bliver du garanteret en fest, hvor du blot skal sætte dig til bords ved et flot, veldækket bord og nyde, at du kan hygge dig med dine gæster uden at skulle røre en finger.

Vores tilkørselsforhold er gode, og ligeledes har vi hensigtsmæssige parkeringsforhold.

 

Selskaber for alle størrelser

Står du og skal holde en fest for 150 mennesker, skal du holde et møde eller ønsker du blot at invitere din nærmeste familie til en lille intim sammenkomst, kan vi klare det hele. Er du usikker på, hvordan dit arrangement skal være, eller hvad I skal have og spise, står vi selvfølgelig klar til at vejlede og rådgive.

 

Ring og hør nærmere

Har du spørgsmål til vores selskabslokaler, eller ønsker du at komme forbi og se dem, kan du kontakte os på telefon: 86 42 01 80. Har du nogle særlige ønsker i forbindelse med dit arrangement, så skal du ikke være bange for at dele dem med os. Vi vil hellere end gerne høre, hvad du tænker, så vi sammen kan sikre dig et arrangement, lige som du har gået og drømt om.


Med venlig hilsen
Peder Mikkelsen