Julefrokost 2025

Traditionel Julefrokost


fredag den 21 november
fredag den 28 november er udsolgt
lørdag den 29 november
fredag den 5 december er udsolgt
lørdag den 6 december
fredag den 12 december

Serveres ved bordet
Marinerede sild med karrysalat
Rødspættefilet lun med remoulade & citron

Det kolde på buffet
Laks varmt røget med urtedressing
Æg & rejer med mayonnaise
Torsk røget vendt i babysalat
Sylte med sennep – rødbeder
Avocadosalat med nødder
Perlehønesalat med dressing

Det lune på buffet
Mørbradbøf med svampe al creme
Blodpølse med sirup
Julemedister med grønlangkål & brunede kartofler
Gammeldags andesteg med svesker & æbler
Tarteletter med høns i asparges
Æbleflæsk med bacon

Trancheres i salen af vores kokke
Oksefilet Rosastegt – hertil fløde bagte kartofler – Coleslaw – Bearnaisesauce
God gammeldags flæskesteg – sprød svær – rødkålssalat

Ost – dessert – kaffe
Brie – gorgonzola med oliven, hvidløg
Frugtkurv
Risalamande med lun kirsebærsauce
Til slut er der kaffe med pebernødder

Julebilletter med drikkevarer fra 19,00 til 01,00 – se under datoer
X-Mas – Pilsner – Vand – Mokai – husets vine ad libitum under maden
Thor´s Fadøl – X-mas – Vand – Husets vine ad libitum under dansen
kr. 895,00 kuverten

 

Sammensæt selv en Juleanretning 2025

Dog ikke aftener med julemusik


  • 2 x sild, løg, kapers & karrysalat
  • Rejer hertil mayonnaise & citron
  • Krebsehalesalat
  • Laks røget med røræg
  • Laks varmt røget med urtedressing
  • Rødspætte filet med remoulade
  • Røget ål med røræg – purløg (58,00)
  • Mørbradboeuf, hertil champignon a´la creme & asier (+ kr. 20,00)
  • Flæskefrikadeller med stuvet hvidkål
  • Julemedister med grønlangkål & brunede kartofler
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Sylte med sennep og røbede
  • Leverpostej hjemmelavet, med bacon & champignon
  • Bayonneskinke sukkerglaseret med grønlangkål
  • Roastbeef med pickles
  • Tartelet med høns i asparges
  • Grønsagstærte med peberdressing
  • Brie med oliven & hvidløg
  • Gorgonzola med druer – valnødder
  • Frisk frugtsalat med råcreme
  • Ris á la mande med lun kirsebærsauce

Brød og smør er med her i huset ellers 20,00

Kun på forudbestilling senest dagen før

8 varianter her i huset kr. 388,00 til minimum 8 personer
6 varianter ud af huset kr. 318,00 til minimum 8 personer
Tilvalg pr. ting kr. 40,00

86 42 01 80