Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80


Bestil bord på: Tlf.: 86 42 01 80

Påsken 2021


Overdådigt skaldyrsfad a la Skovbakken
Det er med
½ hummer – jomfruhummer – østers
Krabbe klør – muslinger – skalrejer – ørredrogn
Citron – aioli – chili mayo – foccaciabrød
Fadet er beregnet til 2 kuverter og koster 995,00
Ønskes ørredrogn udskiftet til 30 g kaviar plus 200,00 


Luksus stjerneskud
Med dampet rødtunge og stegt pighvarrer
Håndpillede rejer – nye asparges – ørredrogn
Dette lækre skud koster 278,00


Påskeplatte
Christiansøpigens sild – kapers – rødløg
½ æg med håndpillede rejer – mayonnaise
Røget ål med røræg – purløg
Duebryst sprængt, med fennikel & urtemayo
Lammeculotte med timian &trøffelcreme
Tatar rørt med sennep & morkeldip
Kalvemørbrad med svampe a la creme – lunt
2 Arla unika oste – havgus samt hvid dame
Rugbrød samt foccaciabrød er med – Kuvertpris  378,00
Op til 3 kuverter er det anrettet på platter
Ved 4 kuverter og derover i skåle og på fade
Tilbydes Skærtorsdag – langfredag – påske lørdag – påske søndag
Skal bestilles senest søndag den 28 marts 2021
Afhentes påskedagene imellem 11,30 & 12,00


Beouf Bearnaise af Kalvemørbrad – ovnbagte  kartofler
Køkkenchefens tilbehør – Bearnaisesauce  228,00*


Wienerschnitzel skåret af kalv
Brasede kartofler – ærter – skysauce 178,00*


Rosastegt kalvefilet som vildt – Waldorfsalat – tyttebær
Hvide og brunede kartofler – flødevildtsauce 178,00*
*skal opvarmes – vejledning medfølger

Tilbydes Skærtorsdag – langfredag – påskelørdag – påskesøndag
Skal bestilles senest onsdag den 31 marts 2021 inde 12,00
Afhentes påskedagene imellem 11,30 & 12,00