Vildtaftener

Ankomst 18:00 – 18:30

I Oktober
Torsdage 9 – 16 – 23 – 30
Fredage 10 – 17 – 24 – 31
Lørdage 11 – 18 – 25

I November
Torsdage 6 – 13 – 20 – 27
Fredage 7 – 14 – 21
Lørdage 1 – 8 – 15 – 22

Forret serveres ved bordet
Svampesuppe flødelegeret – med bacon
Brød & smør

Buffet

Dyrekølle – syltet rødløg – vildtsalat
* * *
Crustade med Perlehøne i asparges
* * *
Kronhjortekølle stegt som vildt.
Waldorfsalat – kvædesauce – Kartoffelkroketter.
* * *
Vildsvin med råsyltede blommer.
Brunede kartofler – tyttebær.
* * *
Skovdue i svampesauce
Flødegratineret kartofler.
* * *
Vildand i flødevildtsauce.
Aspargeskartofler.
* * *
Vagtel farseret – druesauce.
Glaserede kastanjer – drueagurker.

* * *
Dessert serveret ved bordet

Flamberede brombær med softice i sprød nøddekurv.

* * *
Torsdage 418,00
Fredag – lørdage 458,00
Ankomst 18:00 – 18:30

86 42 01 80